Bojana Lazić je za kratko vrijeme postala omiljeno lice sa malih ekrana. Trenutno ima zadivljujući izgled plavuše i nepokolebljivo tvrdi da se nikada nije podvrgnula bilo kakvoj plastičnoj operaciji. Nadalje, njezina je transformacija toliko nevjerojatna da bi je mnogi pojedinci teško prepoznali na fotografijama s početka njezina profesionalnog puta. Bojana Lazić trenutno stoji kao zanosna plavuša koja plijeni pažnju svih. Međutim, ključno je priznati da je u svojoj prošlosti proživjela nezamislive muke, potresno iskustvo koje danas neustrašivo dijeli sa svijetom.

 

Tijekom izbora za Miss, posebno kada sam predstavljala Crnu Goru kao Miss Crne Gore na izboru za Miss Srbije i Crne Gore, imala sam priliku biti okružena zadivljujućim pojedincima i od Vesne dobiti vrijedne uvide o ljepoti. Ovo iskustvo dogodilo se prije 18 godina kada sam bio prilično mlad. Od malih nogu sam bio izložen najljepšim ljudima i učio od njih, što je uvelike pridonijelo mom razumijevanju ljepote i kako je poboljšati. Briga o sebi i svom izgledu oduvijek mi je bila na prvom mjestu. No, kad sam sudjelovala na izboru za Miss, moram priznati da mi je samopouzdanje bilo na najnižoj točki, iako sam tada izgledala apsolutno najbolje. Zanimljivo, sada vjerujem da sam se od tada udeseterostručio. Prihvatio sam sve svoje nesavršenosti i napravio potrebna poboljšanja, što je rezultiralo mojim trenutnim stanjem zadovoljstva i ispunjenja. Ove osjećaje Bojana je iznijela u emisiji “Magazin IN”.

U nedavnom otkriću Bojana je hrabro podijelila svoje iskustvo psihičkog zlostavljanja i izlaženja s druge strane. U svojoj je izjavi otkrila da često doživljava psihičko uznemiravanje od strane drugih, koje proizlazi iz njihovog osobnog nezadovoljstva ili osjećaja nedostatnosti u odnosu na njezinu percipiranu superiornost. U veljači 2021., na pitanje o mogućnosti podvrgavanja plastičnim operacijama, voditeljica je odlučno opovrgla te tvrdnje. Tada je jasno dala do znanja da se, unatoč skepticizmu drugih, nikada nije podvrgnula nikakvim estetskim zahvatima. Međutim, izrazila je svoju potporu onima koji se odluče na prilagodbe koje su u skladu s društvenim normama. Ističući važnost opreza, otkrila je da se odlučila za injekcije hijaluronske kiseline kako bi povećala svoje usne, ali nema planove za daljnje promjene.

Vjerne gledaoce TV Pink nedjeljom poslijepodne prati uzbudljiva emisija „Premijera – Vikend specijal“ u kojoj ih zabavlja dinamični voditeljski dvojac Bojana Lazić i Tijana Prica. Iako Tijanin suprug nije poznat javnosti, njihov skladan brak traje već nekoliko godina. Međutim, Bojanin narativ predstavlja oštar kontrast. Simpatična plavuša Boljević 2009. godine stupila je u brak s glumcem Žarkom Lazićem, kojeg gledatelji najviše prepoznaju po ulozi u televizijskoj seriji “Kuća od srca”. U sedmogodišnjem braku bili su blagoslovljeni sinom Matijom koji je sada navršio 15 godina. I dok Bojana i Žarko nisu bili poznati po raspredanju zapleta iz privatnog života, poznato je da su im se putevi susreli tijekom putovanja u Grčku, gdje su sudjelovali u produkciji spota za popularnu pjesmu “Flamingosi”.

Po ulasku u autobus pogled mi je privukla njezina prisutnost. Istog trena u meni je zaiskrila naklonost prema njoj, tjerajući me da potražim bližu vezu. Upornost se isplatila i nakon samo tjedan dana bio sam siguran da je ona ta s kojom želim dijeliti život. Iako se u početku opirala, naposljetku nije mogla izbjeći mome stisku. Žarko je prepričavajući priču ispričao kako je Bojana po drugi put pristala biti njegova partnerica. Unatoč burnom karakteru prvog razvoda od supruge Ksenije, koji je uključivao žestoke optužbe s obje strane, Žarkov razvod od Bojane protekao je mnogo prikrivenije, bez medijskog spektakla. Može se reći da su nakon razvoda zadržali prijateljski odnos. I dan danas o njoj govori opreznim i promišljenim jezikom. Moja bivša supruga posjeduje izuzetnu i neusporedivu ljepotu koja je izdvaja od svih ostalih. Ona zauvijek ostaje žena koja ima posebno mjesto u mom srcu.

Preporučujemo