Godišnji prosinački koncert Miroslava Ilića učinio SE  još nezaboravnijim zahvaljujući besprijekornom stajlingu Gordane Ilić. Arena se pretvorila u zadivljujući spektakl, uz predanu publiku i nepokolebljivu podršku voljenih članova obitelji pjevačice. Poznato je da pjevač već po tradiciji održava nastup u ovo vrijeme a sada je najveću pažnju privukla njegova supruga.

 

Osim Marijina supruga Dragana Šutanovca i sina Predraga, bio je prisutan ostatak obitelji, no Strahinja je bilo zamjetno odsutno. Mladić je svojim besprijekornim držanjem odmah plijenio pažnju svih, a dobio je i pregršt komplimenata kako za izgled, tako i za ponašanje. S druge strane, supruga Ilića bila je prilično fascinantna. Odabir odjeće Gordane Ilić za ovaj svečani događaj bio je zaista izvanredan.

Gordana Ilić je za ovaj značajan događaj pomno odabrala stajling kako bi savršeno pristajala događaju.. U Arenu je ušla noseći upečatljivu kombinaciju koja besprijekorno spaja crnu i ljubičastu. Pažljivo odabran, svaki element njezine odjeće bio je savršeno prikladan za tu prigodu, bez napora kombinirajući praktičnost s daškom elegancije. Ansambl Gordane Ilić upotpunila je elegantnim parom naočala i profinjenim nakitom ukrašenim poludragim kamenjem. Posebno je šešir bio istaknuti dodatak. Unatoč nedavnim glasinama oko njihove bračne sreće, Miroslav je nedvosmislen u svom odgovoru.

Prema pjevačevim riječima iz 1971. godine, svečano se obvezao da će se oženiti samo jednom u životu i od te odluke nikada nije odstupio. Slično tome, njegova je supruga stajala uz njega tijekom cijele pravne bitke za priznanje očinstva, pokazujući da njihovu ljubav ne može slomiti nijedna vanjska sila. Neki su komentarisali da se Gordana u posljednje vrijeme posebno dotjeruje jer je odlučna zadržati svoga supruga.

Preporučujemo