Bivši vaterpolista i srpski reprezentativac Danilo Ikodinović je imao buran ljubavni život što nije ni čudno jer je u mlaadosti bio veliki zavodnik i žene su za njim gubile glavu. Iza njega su dva propala braka a sada je sreću pronašao sa Majom. 

Danilo Ikodinović doživio je značajan preokret u svojim ljubavnim vezama. U brak je ulazio tri puta, a malo je poznato da Maja Ognjenović nije jedina sportašica s kojom je Dača bio u vezi.Snežana Perić, talentovana karatistica, bila je izabranica Danila Ikodinovića, iako je njihova veza dobila minimalnu pažnju javnosti.

Prvi odabir Danila Ikodinovića bila je zagonetna Anja, koja mu je podarila svoju najstariju kćer Andreu. Tijekom veze s Natašom Bekvalac dobio je kćerkicu Hanu, a pravi blaženstvo otkrio je u trećem braku, s odbojkašicom Majom Ognjenović.

Snežana Perić 2004. godine povjerila se Gloriji, izrazivši kako je iznimno sretna s Danilom.

  • – Prikrivanje veze s Danilom nije nešto što želim. Smatram se sretnim što imam tako izuzetnu osobu u svom životu, sportaša koji ne samo da pruža nepokolebljivu podršku, već me i bezuvjetno voli. S tog aspekta sam zadovoljna i zadovoljna – rekla je u tom trenutku.

Njihova ljubav nije bila dugotrajna i ubrzo su se oboje odvažili na bračne vode. Dača se vjenčao s Natašom, dok je Snežana izmijenila zavjete s Đorđem Panićem, koji je postao suprug njene kćerke Manje.

Nakon bespoštedne borbe sa okrutnom bolešću, prije dvije godine tragično je preminula Snežana Perić Pantić, ostavivši iza sebe shrvanog supruga i kćer shrvane tugom.

Danilo “Dača” Ikodinović rođen je 4. listopada 1976. u Beogradu, umirovljeni je vaterpolist iz Srbije. Njegova postignuća uključuju osvajanje brončane medalje na Olimpijskim igrama 2000. i srebrne medalje na Olimpijskim igrama 2004. kao dio reprezentacije Srbije i Crne Gore. Osim toga, osvojio je brojna priznanja na drugim natjecanjima kao što je Svjetsko prvenstvo, gdje je osvojio broncu 2003., srebro 2001. i 2003. te zlato 2005.

Na Europskom prvenstvu osvojio je srebro 1997. i zlato 2001. , 2003. i 2005. Nadalje, osvojio je broncu u Svjetskom kupu 2002. i zlato 2006., au Svjetskoj ligi osvojio je srebro 2004. te zlato 2005., 2006. i 2007. Ikodinović je, naime, dobio priznanje kao najbolji igrač završnog turnira Eurolige 2003. godine, a 2005. godine proglašen je sportašem godine u Srbiji i Crnoj Gori.

Njegov profesionalni put procvjetao je igrajući za Partizan i razne talijanske momčadi poput Catanije, Breše i Pro Reka. U sezoni 2005/06 s ponosom je predstavljao Partizan. Nakon toga se otisnuo u Rusiju, pridružio se momčadi Sintez iz Kazana, gdje je svoje vještine pokazao do ljeta 2008. godine.

 

S Pro Rekom je došao do cijenjene pozicije europskog prvaka, a s Partizanom i Sintezom osigurao je trofej LEN. Prije Europskog prvenstva održanog u Beogradu 2006. godine, ponosno je predstavljao reprezentaciju u 304 utakmice, pokazujući svoje iznimne vještine postigavši ​​impresivnih 299 golova.

Od prethodnih brakova dva puta je stupio u brak i blagoslovljen je s dvoje potomaka. U prvom braku dobio je kćerkicu Andreu, dok je u drugoj zajednici s poznatom pjevačicom Natašom Bekvalac rođena kćerka Hana.

Danilo Ikodinović, proslavljeni vaterpolista, iskreno je pričao o svom izazovnom odrastanju, braku, razvodu od pjevačice Nataše Bekvalac koji je uslijedio i nesreći koja mu je preživjela čudom prije 15 godina. U cijeloj svojoj pripovijesti također je govorio o dubokom utjecaju koje su ta iskustva imala na njegov život.

 

– Jedna od mojih kćeri, Andrea, trenutno ima dvadeset godina. Unatoč tome što ne živim s njihovim majkama, održavam snažan i pozitivan odnos s obje svoje kćeri. Andrea je u trenutku moje nesreće imala nešto manje od sedam godina, dok je Hana imala samo godinu dana. Bila je to užasna pogreška s moje strane; Konzumirao sam alkohol i odlučio sam voziti motor. Razina alkohola u krvi bila mi je 1,70 promila, opasna količina. Želio sam se opustiti prije nadolazećeg prvenstva u Malagi.

  • Teško me opterećivala pomisao da bih mogao nekome oduzeti život. Na kraju sam samo sebi naštetio. Donio sam nepromišljenu odluku da prestignem cijelu kolonu vozila i tada je počela kiša. Tijekom sudskog postupka preuzeo sam punu odgovornost za incident. Priznao sam da nisam zakočio na vrijeme, što je rezultiralo minimalnim tragovima proklizavanja. Istražni službenik, koji se kasnije zatekao u istom baru kao i ja, obavijestio me da sam izbačen nevjerojatnih 86 metara, što je jednako duljini nogometnog igrališta.

Srećom, hitna je stigla za 15 minuta. Medicinski stručnjaci bili su zbunjeni mojom sposobnošću da preživim. Moje fizičko stanje je bilo izuzetno dobro, što je nedvojbeno imalo presudnu ulogu u mom oporavku. Vrijedno je napomenuti da su liječnici otišli dodatni milje, nabavivši hitno potrebne antibiotike iz inozemstva. Bivši predsjednik također je odigrao značajnu ulogu u zagovaranju ovog ključnog lijeka.

Preporučujemo