Nataša Bekvalac ili novosadska Barbika kako je od milja zovu ima buran ljubavni život. Iza nje su tri propala braka ali ona i dalje vjeruje u ljubav i kaže da nije isključeno da će opet stati na ludi kamen.

U rasponu od četiri godine Nataša Bekvalac i Miodrag Kostić bili su u ljubavnoj vezi. Biznismen se zbog svoje veze našao pod velikim žigom javnosti, dok je Nataša, koja iza sebe ima tri braka, ostala u lijepom sjećanju na mladenačku ljubav s Miodragom.

Razgovarajući o prekidu, pokazala je osjećaj pribranosti i istaknula inherentni nesklad koji je oduvijek karakterizirao njihovu vezu.

  • “Nikada nisam govorio o tim stvarima, ali sam se sada odlučio pozabaviti njima kako bih doveo do zaključka i spriječio novinare da izmišljaju priče na tu temu. Osim toga, nadam se da ću stati na kraj stalnim upitima o tome. Vezano za Miodraga , naša je veza započela prije četiri godine.

Uvijek ću se suzdržavati od negativnog govora o osobi s kojom sam dijelio svaki aspekt svog života. Ključno je naglasiti da je našoj vezi konačno došao kraj. Naš odnos nikada nije karakterizirao sklad i tu činjenicu nikada nisam mogao sakriti. Iako možda dijelimo određene sličnosti, naši pogledi na svijet značajno se razlikuju.

Skandalozne i neugledne optužbe koje su svojedobno kružile o nama bile su potpuno neutemeljene, što je potvrdila i Nataša, koja je dva desetljeća kasnije priznala da takvu osobu nikada nije susrela.

Tijekom svojih dvadesetih imao sam zadovoljstvo susresti se s jedinstvenim intelektom koji me osvojio i u kojeg sam se duboko zaljubio. Od tog vremena, još nisam sreo drugog čovjeka koji posjeduje sličan kalibar inteligencije.

Moja je najiskrenija želja ponovno se ujediniti s tim izuzetnim umom. Naravno, mislim ni na koga drugog nego na Miodraga Kostića. Drago mi je što mogu da kažem da smo godinama ostali povezani, otkrila je Nataša u intervjuu za Kurir.

 

Miodrag Kostić, biznismen koji s bivšom suprugom Marijanom Mateus dijeli troje djece, odlučio je samo jednom progovoriti o svom privatnom životu.

Kad je riječ o mojoj bivšoj supruzi Marijani (poznatoj i kao Marijana Mateus, primarna autorica), sa sigurnošću mogu reći da je najbolja, pogotovo s obzirom na to da dijelimo troje djece.

  • Nataša, s kojom sam proveo nepune četiri godine, uz još jednu ženu, jedine su dvije veze za koje javnost zna. Iako sam imala još nekoliko dugotrajnih veza, one nisu bile toliko poznate. Za razliku od nekih pojedinaca koji stalno mijenjaju partnere, ja radije održavam stabilan brak. Međutim, pažnja medija izazvala je značajne probleme u mom odnosu s Natašom.

U emisiji “Sve što je moje” još 2005. Kostić je izrazio želju za vezom koja može da napreduje bez uplitanja javnosti. Izazovi koji se javljaju kada je veza izložena očima javnosti mogu značajno utjecati na njen potencijal za uspjeh.

 

Nataša, kćerka Dragoljuba Bekvalca, bivšeg nogometaša i trenera, i Mire, domaćica, odrastala je uz stariju sestru Draganu i mlađu sestru Kristinu, koja se kasnije proslavila kao modna dizajnerica. Uz to, društvo su joj pravile i sestre od tete, Tanja i Jelena Mrkić. Nataša je kao dijete posjedovala neutaživu znatiželju i duboku strast prema glazbi.

Često je vrijeme provodila na selu kod bake Dragice. U početku nije imala blizak odnos sa sestrama, no s vremenom su postale ne samo njezina obitelj već i najbliže prijateljice i najveća podrška. Godine 1989. debitirala je na dječjem festivalu “Djeca pjevaju hitove” kao dio grupe Regina.

  • Međutim, osjećala se prisiljenom kritizirati svoje kolege iz grupe jer ne sviraju u dobrom tonalitetu. Sljedeće godine imala je solo nastup u poznatoj dječjoj emisiji “Glazbeni tobogan”, što joj je donijelo ogromnu popularnost i mnoge navelo na mišljenje da je predodređena za slavu. Nakon završene osnovne škole nastavila je školovanje u srednjoj školi.

Pod vodstvom oca 1999. godine upisala je Višu trenersku školu i uspješno završila studij. Sljedeća godina obilježila je značajnu prekretnicu jer se odvažila napustiti obiteljsko prebivalište i dobila pomoć roditelja u kupnji vlastitog stana. Usmjerivši se na glazbeno bavljenje, 2001. godine kreće u snimanje debitantskog albuma pod nazivom “Ne brini”.

Preporučujemo