Iako mnogi od nas i danas idealiziraju ljubav i brak, činjenica je da su ljudi nesavršena bića i da nas mogu iznenaditi ma koliko god dobro ih poznavali. Preljuba, prevara i razne druge negativne stvari se javljaju u vezama i brakovima, nebitno koliko dugo to trajalo i uvijek je bolno za stranu koja trpi ove prekršaje. To je na koži osjetila u skorije vrijeme Danica Ristovski.

 

Ona je bivša supruga legendarnog Lazara Ristovskog koji je odlučio da ostavi svoju suprugu od skoro četiri decenije kako bi bio sa 39 godina mlađom partnericom Anicom Lazić. Svi su bili itekako šokirani jer je ovaj glumac voljen na domaćoj sceni i svi su mislili da ima jako skladan brak i odnos sa Danicom, ali to izgleda nije bilo baš tako kako smo svi slutili.

 

Oči su bile uprte u Danicu i na to kako će ona reagovati na ovu turobnu i šokantnu vijest, ali ona je pametno to odigrala i nije dizala neku famu oko toga što se desilo. Život ide dalje i ne treba se ponižavati pred nekim ko nas je povrijedio, pa je Danica odlučila uzeti malo vremena za sebe i pojavila se sa sasvim novim izgledom.

 

Kako nove slike pokazuju, počela je da nosi frizuru na paž i ofarbala se u crvenu boju kose, a pored toga je počela i malo više da se šminka na način koji je danas moderan. Prirodno crvenokose žene su rijetke pa se mnoge farbaju u ovu boju, a kaže se da su ove žene jako odvažne i smjele, što je sigurno dobar izgled za Danicu nakon ovako velike životne promjene. Fotografije pogledajte ovdje.

Preporučujemo