Nije rijedak slučaj da ljudi od malih nogu znaju šta žele i kojom će se profesijom baviti. Kada je riječ o sportu ili umjetnosti djeca imaju svoje idole i sanjaju o tome da ih jednog dana sustignu pa možda i nadmaše. Danas se malo vraćamo u prošlost i donosimo vam fotku koja je nastala prije nekoliko decenija.

Na zvaničnoj Facebook stranici Van Gogh benda nedavno je objavljena objava na kojoj je pjevač Zvonimir Đukić Đule, uz cijenjene sarajevske muzičare Zdravka Čolića i Davorina Popovića, u mladalačkom ruhu.

  • Srce, kao jedini zaštitnik, preuzima svoju ulogu u domenu vječnog sjećanja. Nedavno smo doživjeli trenutke radosti, prisjećajući se voljenih pojedinaca i izuzetnih slučajeva koji su osvijetlili naše postojanje.

Uzimajući inspiraciju iz ovog koncepta, osmislili smo plan za izgradnju vječnog tunela, staze koja nam svima omogućava da uživamo u našim dragim uspomenama i nadamo se da će svi moći uživati ​​u istom užitku. Iskreni poziv čeka fanove da se upuste u ovu avanturu s nama dok otkrivamo niz zadivljujućih narativa.

Kroz sočivo kamere i ogromnog područja interneta, pojedinci su u mogućnosti da steknu poseban pogled na svijet koji se proteže izvan ograničenja fizičkog prostora.

Đule Van Gog, poznat i kao Zvonimir Đukić, veoma je cenjen kao omiljeni domaći rok muzičar i nosi titulu najpriznatijeg muzičara na Balkanu.

 

Đule, dugogodišnje lice uspješnog brenda Van Gogh, dugi je niz godina ostala javna ličnost, ali vješto izmiče znatiželjnim očima medija i vodi spokojnu egzistenciju nalik običnom pojedincu.

  • Kao rezultat toga, i njegova supruga Julija i sin Simon uspešno su izbegli uvid javnosti, a muzičar je naglasio da nema potrebe da se njegova partnerka prepoznaje u medijima.

Tokom intervjua pre nekoliko godina, muzičar je pojasnio da ne prati svoju partnerku na njeno radno mesto, a ni ona nema potrebu da se javno otkriva, što on svesrdno podržava.

Pored svog stava protiv javnog izlaganja slavne dece, sin poznatog muzičara, Simon, uzdržava se od hvalisanja statusom zvezde svog oca.

Također imam rezerve u pogledu odobravanja dobro poznate djece. Jeste li ikada vidjeli mog sina? Najvjerovatnije nije, i to je namjerno. Do prije nekoliko godina, čak ni njegovi prijatelji nisu znali za našu vezu. On je običan mladić koji je nedavno krenuo na fakultet – pojasnio je Đule u tom periodu.

 

Vokal benda Van Gogh otvoreno izražava nesklonost tome kako poznate ličnosti ističu svoj porodični i lični život u očima javnosti, zajedno sa svim pratećim narativima, koje smatra “jadnim i nepromišljenim”.

Pevačica je izrazila zbunjenost zbog sklonosti javnih ličnosti da glasno saopštavaju detalje o svom ličnom životu, koristeći naslove poput “Naša tajna ljubav” i slične fraze. Ovo ponašanje se smatra jeftinim, površnim prikazom idealiziranog odnosa i pokušajem da se potvrdi masama, iako možda nedostaje vlastita sigurnost.

Pjevačica je ismijavala trend dijeljenja novosti o trudnoćama slavnih i danima ovulacije, prikazivanju vjenčanica i pojavljivanju na zajedničkim naslovnicama časopisa, razmetanju zaručničkim prstenima i ekstravagantnim poklonima, postavljanju slika s ljetovanja para, predstavljanju slavnih potomaka i sudjelovanju u intimnim fotografisanjem za oboje. dnevne i tabloidne publikacije. Pevačica je izrazila zahvalnost što takvi aspekti nikada nisu bili i nikada neće biti deo njihovog zajedničkog života.

Inače, Đule i njegova supruga su u srećnom braku već četvrt veka, a prvi put su se raskrstili tokom školovanja.

 

“Od tada smo ostali nerazdvojni! Uobičajena je pojava da pojedinci otkriju svoju savršenu paru, a ja sam, na sreću, našao svog prije roka. Doduše, može biti prilično izazovno nositi se s nekim poput mene, čovjekom koji živi svaki dan punim plućima, potpuno svjestan da je život vožnja rollercoasterom puna uspona i padova“, rekao je Đule jednom prilikom za Story.

Ističe da mu boravak sa Julijom donosi jedinstven osjećaj mira i zadovoljstva.

  • Đule je tada rekao da nam žene pristupaju sa osjećajem spokoja, oličenjem liderskih kvaliteta. Za njih je ključno da razaznaju kakvo društvo drže, jer pogrešni izbori mogu dovesti do štetnih posljedica. Bilo je evidentno da je moja “školka” jasno razumjela svoj izbor. Postoji jedinstven osjećaj kada pored sebe imate pouzdanog i istinskog partnera, nekoga ko posjeduje integritet, autentičnost, duhovitost i vječno veselu narav.
Preporučujemo