Saša Krajnc – devedesetih je važila za miljenicu žestokih muškaraca, družila se s njima, a njen buran život nikoga nije ostavljao ravnodušnim. “Neki kažu da sam mafijaška drolja, bezobzirna kučka koja zarađuje na mrtvacima, samo zato što dane i noći provodim s Giškom, Šijanom, Ašaninom. O meni se piše razno, ali većina fotografija je prekrasna. , to je najvažnije, zar ne?” Saša je jednom rekla da je jedina žena koja je istinski razumjela žestoke dečke devedesetih. Jedina žena koja kupuje samo paran broj ruža jer sada samo posjećuje svoje gangsterske prijatelje na grobljima. Odgojili su je i razmazili. To je prije i nakon što su stekli bogatstvo radeći u inozemstvu i radeći za nacionalnu sigurnost. Upoznala ih je u teretani s 18 godina, au tvrtku ju je uveo Darko Ašanin, prvi srpski vlasnik i promotor kriminalne suradnje s DB-om.

“Najviše me volio, ali me je i odgajao. Sjećam se da smo se posvađali kasno uveče u klubu NANA. Demostrativno sam izašla i legla na masnu ogradu ispred. Obezbjeđenje je otišlo do Darkove kuće. “ Mile je otkrio da mu je ispričao što se dogodilo, a on mu je samo odgovorio: “Dobro, prvi tramvaj kreće za dva sata, samo neka priroda ide svojim tijekom i neka se odmori”. Ona je živahna plavuša koja je odrasla bez oca. Spremna boriti se sa svakim tko je pogleda. Našli su se. U njima je vidjela autoritet kakav nikad prije nije osjetila. Imaju dijete i brinu se o njoj. “Upoznala sam ih prije nego što su bili bogati i moćni, kada nismo imali novca. Sjećam se da su bili u vrijeme kada nije bilo auta, pa su posuđivali novac od moje mame da bismo mogli ići u grad. Išli smo u diskoteke” Idite autobusom, prošetajte na utakmicu.

Kad su malo zaradili, sve se počelo vrtjeti oko njih”, prisjeća se Saša. Čim su ušli u lokal, glazba se odmah proširila podzemnim stolovima. “Svi su bili boemi, imali su svoje pjesme. Darko Ašanin je stalno tražio pjesmu “Banjaluko i ta tvoja sela”. Svirali su pjesme Zorana Kalezića i hitove iz devedesetih. Svidjela im se “Plavi moj safira”, a meni su naručili “Topla zima”, plavuša”, otkriva ona. Nakon noći u zemunskom lokalu odlazili bi u Arkanovu slastičarnicu. “Bilo da je organizirano, da li je novac ili novac, Arkan je najbolji ovdje. Svi su okupljeni na svom mjestu: crnogorsko podzemlje i beogradska kriminalna elita. Svi su kriminalci na visokoj razini. Bio je šutljiv čovjek, veliki lažov i nije se previše isticao. – prisjetila se Saša.

Ponašali smo se toliko bahato, da ni sam ne znam koliko smo plata potrošili za jednu noć u diskoteci. DB ih regrutira da rade neke gluposti ovdje i onda idu u službu da ne leže u zatvoru. Međutim, to ide u jednom smjeru. Ubijani su ako su odbili poslušnost. Saša je rekla, a vid joj se polako mutio, vidjelo se da je obuzela sjeta. Živjela je u Zemunu, gdje je sve počelo. Tamo je doživjela najveću sreću i najveću tragediju. 

Preporučujemo