Pjevačicu vrlo često pominju u medijima zbog njenog ljubavnog života ali se to u posljednje vrijeme mijenja. Sin Dare Bubamare izaziva veliku pažnju kada god se pojavi na “Instagram” profilu poznate majke. Promatrači revno komentiraju mladićevo izuzetno izrastanje u sportaša i uzora.

Proslavljenu folk pjevačicu i njenog bivšeg supruga Milana Kesića, unatoč razvodu, veže bliska veza najviše zahvaljujući sinu Kosti. Otvoreno su ponosni na svoju sposobnost da svog sina usmjere prema uspješnom životu. Zbog toga se Darin sin često pojavljuje na stranicama svoje majke na društvenim mrežama, koje ona ponosno pokazuje sa srcem punim ljubavi.

Bez ikakvog otpora pjevačica je svijetu otkrila divno dijete koje je rodila. Fotografija na kojoj je Konstantin, zajedno s majkom i prijateljicom, snimljena u noćnom klubu, sve je zaprepastila koliko je brzo narastao. Mnogima se čini kao da je vrijeme proletjelo, a sin Dare Bubamare odrastao je naizgled preko noći. Iako sliči ocu, mladić je nedvojbeno naslijedio mnoge osobine od majke, poput strasti prema glazbi, pjevanju, uživanju u životu i automobilima.

Svi koji ga poznaju Kostu smatraju uzornom osobom. Izvanredan je učenik, sportaš, profinjenih manira i kulture. Samim time ne sumnjamo da se njegova majka neće morati brinuti za njega i da neće zadavati glavobolje. Međutim, ne možemo biti sigurni da se isto može reći i za djevojke, te hoće li one izbjeći slomljeno srce u njegovoj prisutnosti. U svakom lsučaju njegovi roditelji mogu biti ponosni na njega što Dara i jeste a to se može zaključiti iz njenih objava na društvenim mrežama na kojima centralno mjesto zauzima upravo njen nasljednik.

Preporučujemo