Postoje ljudi koji se nakon jedne propale veze razočaraju u ljubav a postoje i oni koji nikada ne gube nadu. Naša poznata pjevačica spada u ove druge i spremna je ponovo da stane na ludi kamen. Možda tri pokušaja nisu bila dovoljna, ali četvrti može donijeti sreću. Kaja Ostojić sprema se u još jedan odvažan pothvat, što bi, nakon njezine objave na Instagramu kojom je objavila zaruke, bio prirodan slijed događaja.Na fotografiji koju je pjevačica podijelila, njezine su ruke u središtu pozornosti, pokazujući njezin zaručnički prsten s najvećom jasnoćom.Unatoč tome što nije eksplicitno potvrdila da je riječ o konkretnom prstenu, njezina srdačna objava navela je njezine pratitelje da brzo donesu svoje zaključke, a i mediji su shvatili bit situacije.

 

  • Prije dva desetljeća Katarina Ostojić debitirala je u glazbenoj industriji sudjelujući na renomiranom festivalu “Sunčane skale”. No, njezino putovanje u svijet glazbe počelo je tijekom tinejdžerskih godina. Ljubav ju je dovela do toga da često mijenja način života i usvaja različite stilove života.

Preko njihovih veza imala je priliku upoznati brojne renomirane pojedince iz raznih područja, a od tih susreta njih tri imale su sreću udati se za zanosnog pjevača.

Njezina odrasla kći Nikolina živi u Americi, a rezultat je prijašnje veze s Nikolom Dragojlovićem.

Uroš Duvnjak postao je Kajin drugi suprug, a potom i poznati DJ Junior Džek, zbog kojeg se preselila u Belgiju. Unatoč tome, narativ o kojem se mnogo govorilo i koji je zaokupio cijelu regiju na kraju je nepovoljno završio.

 

Nedavno je na društvenim mrežama podijelila sliku svog novog partnera, koji je sada njen budući suprug, a i inače je prilično poznat široj javnosti. Zaruke su bile u jednoj popularnoj beogradskoj kafani.

Osoba koja se pojavljuje u spotu za pjesmu “Promaja” je Miloš Čujović, koji se navodno povezuje sa Sorajom Vučelić, hakericom, prema izvorima na internetu. No, glumica je prije dosta vremena oštro demantirala te tvrdnje.

Kako prenose mediji, on je navodno dobio kaznu od pet i pol godina zatvora od Višeg suda u Podgorici zbog umiješanosti u malverzacije i višemilijunsku internet prijevaru.

Bez obzira na to, Kaja Ostojić trebala bi se udati za glumca koji glumi u njezinom spotu koji je objavljen prije desetljeće i pol.

Biografija:

Rođena 11. rujna 1983. godine u Užicu u Srbiji, Katarina Ostojić, poznata i kao Kaya, zanosna je pop-folk pjevačica. Svojim zadivljujućim izgledom podsjeća na njezinu majku Smiljanu, koja je u mladosti nevjerojatno podsjećala na kultnu glumicu Brigitte Bardot. Kayina strast za nastupom započela je u mladosti, sudjelujući na raznim gradskim i školskim događanjima. Uz završenu srednju školu nastavila je i glazbeno obrazovanje u nižoj glazbenoj školi, smjer klavir.

Zanimljivo je da je svoju prvu pjesmu snimila s nepunih 11 godina, duet pod nazivom “Gubim” s DJ Ristanom, koji je ubrzo postao domaća senzacija. Sa samo 13 godina preuzela je ulogu voditeljice radijske emisije posvećene evergreen glazbi na radiju “Talija”. Ubrzo nakon toga pridružila se hip hop grupi “Dead Niggaz” kao glavni vokal, nastupajući kao predgrupa na koncertima u Užicu i Beogradu.

Dvije godine kasnije Kaya se hrabro prijavila za sudjelovanje u kvizu “3K major”, gdje je bila jedina maloljetna natjecateljica. Iako je prošla u polufinale, pobjedu je odnijela starija i prekaljenija pjevačica. Zbog toga je Kayino samopouzdanje narušeno, zbog čega je napustila bend i preselila se s roditeljima u Novi Sad, gdje je završila srednju školu. S 19 godina stupila je u brak s Nikolom Dragojlovićem, iz kojeg je rodila kćer Nikolinu. Međutim, njihova zajednica se ubrzo raspala.

  • Nekoliko godina kasnije Nikola je osuđen na tri godine zatvora zbog posjedovanja droge i napada na službenu osobu. Tijekom njegova uhićenja, vlasti su kod njega otkrile 60 grama kokaina, zbog čega je Kaya ograničila svoje interakcije s bivšim suprugom. Pjevač je ostao šokiran kada je uspio pobjeći iz zatvora u Zabeli. Nakon te muke, Kaya se 14. srpnja 2010. na općini Zvezdara vjenčala s košarkašem Urošem Duvnjakom. Kuma joj je bila njezina bliska prijateljica i kolegica Maja Marijana, dok je Urošev prijatelj iz djetinjstva bio njegov kum. Unatoč tome što su zbog obaveza na poslu često bili razdvojeni, njihov brak je cvjetao.

No, nakon Uroševa povratka iz Poljske, shvatili su da njihov zajednički život nije ono što su željeli. U studenom su se tiho i sporazumno razveli, bez ikakvog javnog skandala i medijske pažnje. 2007. godine Kaya je obnovila radni odnos s menadžerom Duškom Banjcem. No, tri godine kasnije Banjec je uhićen zbog sumnje da je sudjelovao u skandaloznoj akciji pribavljanja manekenki i drugih javnih osoba imućnim klijentima.

Suočio se s kaznenom prijavom za teško kazneno djelo trgovine ljudima. Usred medijske pomame oko ovog slučaja, kružile su glasine da se i sama Kaya bavila prostitucijom. Kao odgovor na to, poduzela je tužbu protiv svih koji su se usudili okaljati njezin ugled. 2008. godine Kaja je odlučila sudjelovati u reality showu “Big Brother”.

Tijekom boravka u kući razvila je blisku vezu s hiphoperom Skyjem Viklerom, a čak su se i poljubili. Nažalost, pod utjecajem alkohola, Vikler je pogrdno komentirao Kayu, zbog čega je izjavila da će ostati samo poznanici. Međutim, Vikler se odlučila iskupiti te se na njezinoj zabavi pojavila s tortom na kojoj je pisalo “Oprosti”. Unatoč burnoj vezi obilježenoj čestim svađama i pomirenjima, svoju su romansu ipak prekinuli krajem lipnja.

Preporučujemo