Kada je iznenada preminuo na daskama koje život znače cijela javnos je bila šokirana. anda je bio omiljeni glumac svima a kolege su ga obožavale. Milorad Mandić imao je sreću da mu  druga supruga potječe iz renomirane umjetničke obitelji i njegova tašta posjeduje iznimne glumačke sposobnosti. Svojim iznimnim talentom osvojila je publiku diljem bivše Jugoslavije, ali kada se prouči njezin život i veze, samo su dvije značajne muške figure imale privilegiju da se istinski povežu s njezinim najdubljim emocijama.

Majka Anje Mandić isprva je bila zaljubljena u redatelja Predraga Radojkovića, ali se na kraju udala za njegovog kolegu Miloša Žutića, koji se nedavno razveo od Cece Bojković.Razgovarajmo o Ognjanki Ognjanović, umirovljenoj, ali iznimnoj glumici čija je posljednja zapažena uloga bila u seriji Selo gori, a baba se češlja.

Prije samo nekoliko dana svekrva Milorada Mandića Manda napunila je 75 godina života, a kao i svake godine veselo je proslavila u prisustvu svojih najmilijih.

Među prvima baki je čestitao rođendan, a da obiteljsko slavlje zauvijek ostane sačuvano pobrinuo se njezin voljeni unuk Andrija fotografijom koju je udovica Manda podijelila na svom Instagram profilu.

U opisu slijedi Anjin komentar koji je rezultat sličnog mahanja bake i unuka i zaigranog skrivanja od kamere.

  • U epizodi pod naslovom “Ne pada iver daleko od klade” svjedočimo dinamici između bake i unuka.Na bezbrižan način, glumica je dala šaljivu primjedbu o nevjerojatnoj sličnosti u karakteru majke i sina.

Rođena u godini Mandinog odlaska, Ognjanka je postala kći sudbine. Uz svog dragog, njegovala je unuka, prenoseći mu cijenjena načela naslijeđena od svojih slavnih roditelja. Stoga ne čudi da njihova ponašanja imaju nevjerojatne sličnosti.

 

Dramska umjetnica je tijekom svog vremena dobivala značajnu podršku svojih nasljednika, a do danas su joj najponosniji trenuci kada saznaje za akademska postignuća svog unuka.

Svekrva Milorada Mandića Mande bila je tek 12 godina starija od iznimnog komičara čije će sjećanje zauvijek ostati u nama.

Biografija:

Milorad Mandić Manda, rođen 1961. na beogradskom Dušanovcu, odrastao je uz oca vojnika i majku domaćicu. Imao je mlađu sestru i brata s deset godina razlike. Na kraju se njihova obitelj preselila u Novi Beograd, gdje je Milorad završio osnovnu školu. Unatoč želji da nastavi školovanje s prijateljima iz gimnazije, odabrao je Elektrotehničku školu “Nikola Tesla”.

  • Osvrćući se na svoje djetinjstvo u intervjuima, često je govorio nježno, napominjući kako im, iako je otac bio jedini hranitelj, ništa nije nedostajalo. Njegov se otac nadao da će se baviti zanatom radi bolje perspektive za posao, pa je Milorad nakon završene srednje škole odslužio vojni rok u Osijeku i Vukovaru. Nakon odsluženja vojnog roka nastavio je školovanje na Fakultetu elektrotehnike, a paralelno je radio kao tehnolog projektiranja u Zavodu za automatiku u poduzeću “Termovent”. Zbog zahtjevnosti predavanja i vježbi bilo mu je teško uskladiti radne obveze, što je u konačnici dovelo do njegovog odlaska sa fakulteta.

Istodobno se pridružio Dramskom eksperimentalnom studiju amaterskog kazališta, gdje je procvjetala njegova strast prema glumi. Ova novootkrivena ljubav prema zanatu potaknula ga je da se upiše u organizaciju pri Fakultetu dramskih umjetnosti. Odlukom u zadnji tren skupio je hrabrosti i otišao na audiciju za glumački program te potražio pomoć svog prijatelja redatelja u odabiru prikladnih tekstova za prijemni ispit. Srećom, ušao je u uži izbor i na kraju je primljen u cijenjenu klasu profesora Vladimira Jevtovića.

Među njegovim talentiranim kolegama iz razreda bili su Vesna Trivalić, Vesna Stanojević, Duda Stojanović, Branka Pujić, Mirjana Joković, Dragan Bjelogrlić, Srđan Žika Todorović, Slobodan Boda Ninković i drugi, ukupno dvanaest osoba. Unatoč prihvaćanju na Akademiju, suočio se s deložacijom iz svog stambenog prostora.

Njegov odlazak s posla kako bi glumom financijski uzdržavao obitelj bio je potaknut očevim neodobravanjem njegovih umjetničkih bavljenja. Godinu dana oslanjao se na gostoprimstvo prijatelja i partnera, pronalazeći odmor i na Akademiji iu kazalištu.

Još kao student počeo se pojavljivati ​​na televiziji i dobivati ​​manje uloge u filmovima, što mu je omogućilo da financijski pomogne roditeljima i na kraju se vrati kući.

Preporučujemo