Danas se svi u nevjerici opraštaju od harizmatične voditelje Bojane Janković koja je pronađenamrtva u svom stanu. Najteže momente sigurno prolazi njena porodica ali i bivši muž Ognjen sa kojim ima dvoje djece i koji su i nakon razvoda ostali u odličnim odnosima. 

  • Nažalost, aktualna vijest ostaje obeshrabrujuća jer su se razni mediji opširno bavili tragičnom smrću bivše poznate voditeljice koja je pronađen u svojoj rezidenciji, a nije pokazivala nikakve vitalne znakove. Riječ je o Bojani Janković, omiljenoj televizijskoj ličnosti TV Pink, koja je u trenutku incidenta imala samo 46 godina.

Više izvora provjerilo je tragičnu vijest o smrti Bojane Janković, nekada poznate kao karizmatične voditeljice ugledne emisije “Grad”. Kako se navodi, Bojanini beživotni posmrtni ostaci pronađeni su u njenoj kući koju je dijelila s kćerima i suprugom Ognjenom Jankovićem, bivšim pjevačem grupe “Beogradski sindikat”.

Čim je Više javno tužiteljstvo u Beogradu obaviješteno o njenoj smrti, odmah je odobrilo obdukciju. Trenutačno očekujemo opsežno izvješće koje će rasvijetliti okolnosti prerane smrti Bojane Janković.

Hitna služba je kontaktirana oko 19:00 sati. nakon što su izvješća pokazala da tijelo nije pokazivalo vidljive znakove nasilja, što je dovelo do odluke da se tijelo prebaci na odjel sudske medicine.

 

  • Prije godinu i pol Bojana i Ognjen odlučili su raskinuti 15-godišnji brak, što se poklopilo s pojavom glumice Milene Radulović u Ognjenovom životu.

Na dugo iščekivanoj premijeri filma “Golden Boy” 2022., bračni par se graciozno pojavio u javnosti rame uz rame.Iste godine, tijekom mjeseca svibnja, sporazumno su se razveli i odlučili da budu suroditelji svoje djece.

Ognjen se, iznenađen iznenadnim odlaskom bivše supruge, kratko obratio medijima.”Trenutno sam u stanju iščekivanja potvrde, što me nažalost ograničava u davanju bilo kakvih pojedinosti u ovom trenutku. Ljubazno vas molim za razumijevanje u vezi s mojim okolnostima.”

Službeno priopćenje obitelji dostavljeno je bez odgode. “Nažalost, obitelj mora obavijestiti javnost o neočekivanoj Bojaninoj smrti. S obzirom na njenu medijsku istaknutost, ljubazno mole medije da ispoštuju svoje etičke obveze, iskažu pijetet prema svojoj kolegici po struci i osiguraju potreban prostor za obitelji i Bojani da mirno prebrode ova teška vremena.”Edin Škorić, odbojkaš, u sretnom je braku s Ivanom, koja je inače Bojanina sestra blizanka.

 

U dobi od 46 godina prerano je otišla s ovog svijeta, ostavivši za sobom voljene koji sada žale što nisu imali nekoliko dodatnih trenutaka s njom.

Bojana je bila poznata po svojim iznimnim kvalitetama kao suradnica, osoba od povjerenja, sinovska figura, brat ili sestra, predani roditelj, pa čak i kao uzorna bivša supruga. Duboki utjecaj koji je imala na one oko sebe najočitiji je u posljednjim osjećajima pjevačice beogradskog benda Union.

  • Iskrenom objavom na Instagramu Bojana je izrazila duboku povezanost sa svojom krvlju, bratom i obitelji. Za svog bivšeg supruga govorila je kao o najboljem ocu i najboljem čovjeku na svijetu, istaknuvši njegovu nepokolebljivu podršku u njenom životu. Unatoč njihovom razvodu prije manje od godinu dana, Bojana ga je s ljubavlju oslovila s “moj dobri Ogi”, popraćena emotikonom srca kako bi izrazila svoju stalnu ljubav i poštovanje.

Bez sumnje, voditeljica i glazbenik zadržali su čvrstu vezu i ljubav iako su odlučili raskinuti brak. Uvriježeno je mišljenje da su Janković trenutno pred izazovnim vremenima.Unatoč tome što je svjestan da su pred njim izazovna vremena, on shvaća da mora ići putem bez vodstva i podrške  majke svoje djece kako bi donio ispravne odluke.

Preporučujemo