Popularna glumica Anđelka Prpić je u zadnjih godinu dana u centru pažnje medija i javnosti zbog svog privatnog života. Kada se saznalo da je ponovo u drugom stanju mnogi su bili iznenađeni jer nije bilo poznato da nakon razvoda od svog prvog muža ima novog emotivnog partnera. Ubrzo se saznalo ko je u pitanju a danas su Marko i ona u sretnom braku. 

Otkako se ponovno udala, Anđelka Prpić sve je otvorenije i glasnije govorila o svom razvodu za medije.Uvriježeno je mišljenje da njezina sposobnost da razgovara o ovoj temi na miran i staložen način proizlazi iz njezina osobnog iskustva s boli, tugom i razočaranjem, koji često prate takve izazovne odluke. Kao rezultat toga, sada se može pozabaviti ovom temom bez ikakvog straha da će izazvati vlastiti bijes ili, obrnuto, izazvati bijes kod drugih, posebno svog sina Yakše i njegovog oca.

Anđelka Prpić u javnosti sve više govori o razvodu, koji se često naziva i “mala smrt”. No, njezina namjera nije osvojiti publiku svojom odlukom o prekidu dugogodišnje veze, već adresirati i osporiti postojeće predrasude.

Kao žena koja dolazi iz mase i ima značajan broj sljedbenika, preuzela je na sebe da koristi osobne anegdote kao dokaze tijekom intervjua. Pritom ne samo da naglašava pogreške pojedinaca koji prolaze kroz težak prekid, već i rasvjetljava nepromišljene reakcije njihovih najbližih suputnika koji se često ponašaju impulzivno ne razmišljajući o mogućim ishodima.

 

Nedostatak entuzijazma je opipljiv kada se voljenima najavljuje razvod. Odgovori obično naginju prema oprezu i skepticizmu, s izrazima poput “Čekaj, razmisli o tome” i “Jeste li potpuno sigurni?” što se obično čuje. Anđelka se, osvrćući se na vlastito iskustvo, prisjeća čestih reakcija njezine obitelji i prijatelja: “Praviš se glup” i “Kako si nam to mogao učiniti?

Srećom, glumici nije trebalo puno vremena da otkrije sreću u ljubavnom zagrljaju Marka Žugića, bliskog prijatelja njezinog bivšeg supružnika.

U njegovoj prisutnosti, ne samo da se suočila sa svojim ranama, već je i krenula na put novih početaka, prigrlivši potisnute emocije koje su tinjale od kraja njenog prvog braka, dajući na kraju prelijepu Čarnu.

Marko nema zadršku prema pojavljivanju u javnosti sa suprugom Anđelkom Prpić, jer njihova kći simbolizira vrhunac njihove ljubavi.

Mediji su zabilježili višestruke njihove trenutke, hvatajući različite kutove i reakcije koje jasno pokazuju kako je dramska umjetnica prihvatila novo doba i ljubav u kojoj istinski uživa.

Biografija:

Rođena 1984. godine u Požarevcu, Anđelka Stević djetinjstvo je provela u rodnom gradu s roditeljima i mlađim bratom. Uz redovno školovanje pohađala je i Glazbenu školu “Stevan Mokranjac”, gdje joj trenutno brat predaje gitaru. Nakon završene srednje škole prvo je pokušala upisati Fakultet dramskih umjetnosti  u Beogradu, ali nažalost nije uspjela upisati program. Umjesto toga, upisala je Učiteljski fakultet.

Odlučna da se posveti svojoj strasti, ljeta je provodila pripremajući se za prijemni ispit na Akademiji dramskih umjetnosti u Novom Sadu, a ovoga puta je u tome i uspjela, na oduševljenje svojih vjernih obožavatelja.

 

Tokom studija Anđelka je glumačku karijeru započela u pozorištu, a danas publika može da prati njene zadivljujuće nastupe u „Ateljeu 212“ i Srpskom narodnom pozorištu. Jedno od njezinih najpoznatijih djela je “masovna monodrama” pod naslovom “Što se događa sa mnom”.

  • U središtu je Anđelkin autorski projekt u suradnji s dramaturgom i scenaristom Nebojšom Romčevićem, a pod redateljskom palicom renomiranog glumca, glazbenika i redatelja Branka Đurića Đure. U ovoj predstavi Anđelka preuzima izazovan zadatak tumačenja 12 različitih likova. Pozitivan odaziv publike, ne samo u Srbiji već iu cijeloj regiji, govori o tome koliko cijeni koncept i realizaciju ovog projekta.
Preporučujemo