Lazar i Danica Ristovski  su prije skoro dvije godine šokirali domaću javnost saopštenjem da se razvode nakon 4 decenije koje su proveli zajedno. Iako su tvrdili da razlog nije neka treća osoba glumac je ubrzo uplovio u vezu sa 39 godina mlađom ženom. Ova vest ne bi izazvala ovoliko interesovanje da on ranije nije raskinuo brak sa Danicom Ristovski, sa kojom deli dva sina i unuka.Lazar Ristovski, renomirani glumac, imao je priliku da zajedno sa svojom devojkom i koleginicom Anicom Lazić provede zaista nezaboravnih deset dana na Maldivima.

 

Slijedeći Anikinu preporuku, krenuli su na odmor koji im je omogućio ne samo da uživaju u slikovitim plažama i izlasku sunca koji oduzimaju dah, već im je pružio i svježe uvide po povratku. Štaviše, ovo iskustvo je naglasilo prednosti zajedničkog partnerstva.

Snimanje serije “Krunska 11” koja je u toku trajalo je sedam mjeseci. Tokom pauze koju je predložio Lazar, odlučili su da uzmu kratak odmor, a na kraju su za destinaciju odabrali Maldive. Uz pomoć bliske prijateljice Sanje Papić, odlučili su se za prekrasno ostrvo Sun Siyam Iru Fushi. Anica objašnjava:

“Lazar i ja dijelimo sličan temperament, napredujemo u akciji i brzim životnim stilom. Začudo, brzo smo se navikli na živu energiju Maldiva.” Ona smatra da su Maldivi među zadivljujućim destinacijama na našoj planeti.

 

Pripremite se da budete zapanjeni zadivljujućom ljepotom, živim bojama, predivnom klimom i nevjerovatnim gostoprimstvom Maldiva. Ova destinacija je raj mira i sigurnosti, gdje sve odiše mirom. Maldivi su poznati po svojim zalascima sunca koji oduzimaju dah, koji nemaju premca u svojoj veličanstvenosti. Kako su oboje čvrsto spavali, datum im je izmicao tokom boravka.

Zaintrigirao ju je prizor kako šetaju bez cipela – Noge su im utonule u najmekši, čisti bijeli pijesak dok su hodali bosi. Ipak, njihovo vrijeme na ovom izvrsnom ostrvu nije bilo samo u opuštanju; aktivno su tražili nove avanture i otkrića.

Anika je ispričala da njeno putovanje na Maldive nije bilo samo avantura već i dragocjeno iskustvo učenja. Maldivi nude jedinstvenu priliku da otkrijete i cijenite prirodu, shvatite važnost njenog očuvanja i razvijete duboku vezu s lokalnim divljim životinjama. Uz to, gastronomija Maldiva i iskrena toplina s kojom se gosti gosti doprinose zaista nezaboravnom iskustvu odmora.

 

Opušteni način života Maldivaca omogućava posjetiteljima da se u potpunosti urone u sadašnji trenutak, bez pritiska ili žurbe. Anika se sa putovanja vratila podmlađena i spremna da se suoči sa novim poslovnim izazovima, ali najznačajniji potez bilo je obogaćivanje svog života kroz smislena prijateljstva koja je sklopila na tom očaravajućem ostrvu.

U međuvremenu, u studiju Lazara Ristovskog, u toku je zadivljujući novi projekat njegove devojke Anike Ražić i snaje Teodore Ris Tovski. Na snimanju, devojka Lazara Ristovskog, Anika Ražić, uslikana je uz Teodoru Ristovski, a ovaj iskreni trenutak vešto je dokumentovala njihova koleginica Milica Tomasšević.

Anica se na snimanju našla pored Miodraga Radonjića, dok je Teodora zauzela svoje mesto pored cenjenog Zorana Cvijanovića. Osmijesi koji krase njihova lica bili su dokaz njihovog iskrenog oduševljenja saradnjom na ovom projektu.

 

Od kada su Lazar i Anica postali par, veoma su otvoreni o svojoj ljubavi, često dele svoje slike na Instagramu. Iako mlada glumica ne govori često o svojoj romantičnoj vezi sa Ristovskim, nedavno se otvorila i o temama braka i ljubavi, posebno u odnosu na svog starijeg partnera Lazara.

„Kao mladoj devojci, misli o braku retko su mi zaokupljale um, a sada imaju još manji značaj. Ono što mi je zaista bitno je suština, suština. Žene često vole da nose venčanice, ali za mene je to nije izvor bijede ili čežnje od najveće važnosti je živjeti u srcu ljubavi i zahvalan sam što već posjedujem taj blagoslov, zahvaljujući Bogu.”

Anikina nepokolebljiva podrška njihovoj ljubavi naišla je na brojne osude, ali je ona prkosno stajala pri tome, nespregnuta oštrim kritikama. U stvari, ona hrabro izjavljuje da su negativni komentari samo učvrstili njenu odlučnost i učinili je jačom.

Tokom pojavljivanja u emisiji “Premijera” samouvereno je izjavila da je posvećena neustrašivoj ljubavi, odbijajući da podlegne kukavičluku i zavetovala se da će uvek slediti želje svog srca.

Preporučujemo