Marija Veljković je poznata voditeljica u Srbiji koja je interesantna javnosti i zbog svog privatnog života. Sa svojim bivšim suprugom Milanom je dobila troje djece i iako se mislilo da imaju skladan brak došlo je do razvoda. Javnost je prvo bila zatečena neočekivanom vezom Marije Veljković i Rastka Jankovića.Razotkrivanje romantične veze Marije Veljković i Rastka Jankovića ostavilo je širu javnost ne samo iznenađeno, već i prilično zaprepašteno.

Glumca i voditelja neki su pojedinci smatrali nedostatkom zajedničke veze, vjerojatno zbog previda Marijine pozadine kao školovane glumice.Nakon što je postalo jasno da TV voditeljica i dramska umjetnica dijele mnoge sličnosti, počeo je izljev podrške njihovoj ljubavnoj priči.

Osnaživanje njihove veze nije samo posljedica prekida dugogodišnje veze Jankovića s Jellen i finaliziranja razvoda Veljkovićeve s Milanom Milovanovićem, već i njihove sposobnosti da nadmaše sve dosadašnje veze i stvore nešto daleko bolje.

Marija Veljković i Rastko Janković uspostavili su izuzetno stabilnu vezu, a prema našim izračunima ove godine uskoro će proslaviti treću godišnjicu. Velika je vjerojatnost da će ovoj prigodi biti nazočna i glumčeva djeca, koju već smatra svojom.Bliska veza između Rastka i Marije vidljiva je kroz Rastkovu nepokolebljivu podršku Marijinom sinu Đurđu kada je izrazio svoju želju da nastavi glumačku karijeru.

 

U svojoj sadašnjoj ulozi doista je briljirao, pokazujući svoj talent prvenstveno u kazališnim predstavama. Među gledateljima, njegova majka i očuh blistaju od ponosa, nudeći entuzijastičan pljesak i stojeći pljesak kako bi pokazali svoju nepokolebljivu podršku. O čvrstoj vezi Jankovićeve s Marijinom djecom dodatno svjedoči i fotografija koju je podijelila na Instagramu uz koju je napisala: “Rastko, željno iščekujući njen dolazak.

Voditeljica je kamerom ovjekovječila dragocjen trenutak, pokazujući svoju mlađu ljubimicu Nevu, koja je slučajno razbacala igračke po podu dnevnog boravka. Vjerojatno je da Neva željno iščekuje glumčev dolazak kako bi ispunila obećanu predstavu.Uz njegovu ljupku i ljupku prirodu, uz jedinstvenu perspektivu, može se reći da bi se mnogi složili s njim.

Biografija:

Rođena u Zaječaru 1980. godine, Marija Veljković potječe iz zdrave obiteljske sredine, u kojoj je zapaženu ulogu imao njezin otac, poznati ortoped Mirko Veljković. Rado se prisjećajući djetinjstva, Marija ističe blisku povezanost s roditeljima i bakom. Tijekom godina obrazovanja gajila je težnje da postane mikrobiologinja.

Završivši osnovno i srednje obrazovanje u rodnom gradu, Marija se potom odvažila u Beograd, gdje je upisala Akademiju umjetnosti na BK sveučilištu. Pod mentorstvom Anite Mačić i Nikite Milivojevića uspješno je diplomirala 2004. No, budući da je odrasla u Timočkoj krajini, Marija je imala naglasak koji nije bio u skladu s očekivanim standardima za jednu glumicu. Zbog toga se obratila Milki Canić, profesorici srpskog jezika i lektorici mnogima poznatoj iz kviza “Slagalica”.

Marija spremno priznaje da se njezina suradnja s Milkom pokazala neprocjenjivom u prevladavanju njezine prepreke naglaska i usavršavanju njezinih dijalektalnih vještina. Marija je 2003. godine krenula u televizijsku karijeru ulogom u seriji “M(j)ešoviti brak”. U ovom komičarskom remek-djelu, prema scenariju Stevana Koprivice i režiji Milana Karadžića, mlada glumica se pojavila u epizodnoj ulozi uz cijenjene glumce kao što su Milutin Mima Karadžić, Dara Đokić, Sloboda Mićalović, Nenad Stojmenović, Andrija Milošević i drugi.

Marijin put u estradu započeo je kao voditeljica na BK televiziji, gdje je svoj talent pokazala u emisiji “Tajni agent Izi”. Nažalost, kada je 2007. godine televizija zatvorila svoja vrata, Marija je jedno vrijeme ostala bez ikakvih angažmana. No, utjehu je brzo pronašla u pozorišnoj družini koja je gostovala u cijenjenom zaječarskom kazalištu “Zoran Radmilović”. Četiri godine je brusila svoj zanat uz ovaj talentirani ansambl, a sve to uz posao na Radio televiziji Srbije.

Nedugo zatim Marijina zvijezda ponovno se uzdigla jer je preuzela ulogu voditeljice popularnog kviza “Slagalica”, na kojoj je i dan danas. Njeni izvanredni nastupi u kazalištu “Zoran Radmilović” otvorili su Mariji nebrojene mogućnosti, omogućivši joj da krasi pozornice brojnih kazališta u Beogradu.

Preporučujemo