Kad su se Ana i njezin suprug odlučili na intimno vjenčanje, vjerovali su da će to biti mirno vjenčanje. No, stvari su se okrenule kada se umiješala Anina svekrva, pokušavajući prijevarnim taktikama manipulirati veličinom ceremonije. Bilo je to neočekivano i neugodno iznenađenje za par, pogotovo jer su oboje već bili u braku.

Dotična žena je donijela odluku da pozove dodatne goste na naše vjenčanje bez prethodnog savjetovanja s nama. Kao rezultat toga, naš planirani popis gostiju bio je poremećen, a naš poseban dan je negativno utjecao. Nadalje, Ana je iznijela i razna druga negativna iskustva, poput scenarija u kojem je njezina svekrva uzela sebi za pravo objaviti Aninu trudnoću na društvenim mrežama bez Aninog pristanka, odmah po saznanju za to.

Kad smo joj javili da čekamo dijete, oduševila se bez mjere. Uzbuđeno je izašla iz kupaonice i uzviknula: “O moj Bože, želim ovo podijeliti sa svijetom, želim svima reći!” Ali savjetovala sam joj da pričeka još nekoliko tjedana, jer sam prvo osobno željela priopćiti sretnu vijest članovima naše obitelji. Međutim, unatoč mom zahtjevu, samo sat vremena kasnije na Facebooku je objavila moju trudnoću. Svekrva je pokušala iznijeti svoje mišljenje o odabiru imena bebe te se čak pozvala da prisustvuje porodu. Neugodnosti koje su započele tijekom vjenčanja prenijele su se i na medeni mjesec. Svekrva je napravila scenu jer nije bila u planu.

Tijekom našeg medenog mjeseca proveli smo nekoliko dana u posjeti zemlji u kojoj trenutno živi njezin drugi sin. Kasnije je digla veliku frku oko toga što je nismo poveli sa sobom na put. Žena se toliko žalila da sam se počela pitati je li uopće dostojna moje prisutnosti na njenom sprovodu. Ana svoju svekrvu smatra paravm primjerom svekrve iz pakla.

Preporučujemo