Miodrag Radonjić Baća i njegova supruga Milica Mikić su sada ponosni roditelji drugog deteta! Milica, poznata kao psihološkinja, porodila se juče i donela na svet zdravog dečaka.Glumac još uvek nije izneo svoje stavove o ovom događaju na društvenim mrežama, fokusirajući se na svoje profesionalne angažmane. Milica i Miodrag već su roditelji jednog dečaka, koji je stigao sredinom decembra 2020. godine i dobio ime Sava.Napomenimo da je Miodrag početkom decembra prošle godine potvrdio da njegova supruga očekuje rođenje još jednog sina.”Da, tačno je. Očekujemo drugo dete, još jednog sina. Zahvaljujem vam se na lepim željama”, izjavio je tada Baća za domaće medije. Informacija je kasnije procurila na portalima da su ponosni roditelji odabrali ime Teodor za svog mališana.Ovo ime ima korene u grčkoj reči “theos”, što označava “bog”, i “doron”, što znači “dar”. Stoga se ovo prelepo ime može interpretirati kao “Božji dar” ili “dar od Boga”. Zavirite u detinjstvo koje je obeležilo Baću.

 

 

Miodrag Radonjić je srpski glumac i producent. Sa osamnaest godina, upisao je Fakultet dramskih umetnosti u Beogradu u klasi profesora Dragana Petrovića, a zatim diplomirao 2015. godine na odseku za glumu. Prve pozorišne uloge ostvario je tokom studija, dok je na filmskom platnu debitovao 2010. godine u komediji “Nova šansa”. Postao je široko prepoznatljiv nakon zapažene uloge u filmu “Južni vetar” i istoimenoj seriji, gde tumači lik Baće, kao i po nastupima u seriji “Ubice mog oca” u ulozi Zorana Janketića, te filmovima “Balkanska međa” i “Hotel Beograd”. Miodrag Radonjić je 2016. godine, zajedno s kolegom Milošem Bikovićem, osnovao producentsku kuću Archangel Studios.Nakon prvog filmskog nastupa u komediji “Nova šansa” iz 2010. godine, Radonjić je igrao u kratkometražnom filmu “Međ javom i međ snom” kao Laza Kostić. Nakon toga, pojavio se u jednoj epizodi TV serije “Miris kiše na Balkanu” kao Dušanov kolega. U filmu “Oktobar”, koji je premijerno prikazan 2011. godine, imao je ulogu Britve u segmentu “Priče iz groba”, a zatim je tumačio lik Svete u dvema epizodama TV serije “Nepobedivo srce”. Kao Munja, pojavio se u srpskoj televizijskoj seriji “Pevaj, brate!”, a nakon toga i u kratkometražnom filmu “Priče iz groba”. U epizodi TV serije “Vojna akademija”, igrao je ulogu šefa ciglane, a potom je tumačio lik Popovića u kratkom filmu “Izlaz u slučaju opasnosti”, koji je prikazan 2014. godine.

 

 

U filmu “Marko Kraljević – Fantastična avantura” iz 2015. godine, Radonjić je tumačio lik Muse Kesedžije, dok se kasnije pojavio kao Trajko Rajković u filmu “Bićemo prvaci sveta”. U ostvarenju “Igra u tami” reditelja Juga Radivojevića, igrao je ulogu Luiđija, a potom se pojavio u deset epizoda TV serije “Čizmaši” kao Stevica Todorović. U TV seriji “Prvaci sveta” iz 2016. godine, imao je ulogu Trajka Rajkovića, a zatim se pojavio u devet epizoda crnogorske TV serije “Božićni ustanak” kao Danilo Božov. U TV filmu “Moja kćerka nedostaje” iz 2017. godine, tumačio je ulogu Dragana, a nakon toga igrao je ulogu Baće u filmu “Južni vetar”. U rusko-srpskom akcionom filmu “Balkanska međa” glumio je kao Amir, a zatim kao Srećko u filmskoj komediji “Hotel Beograd”. Kao Baća se pojavio i u TV seriji “Južni vetar”, a u planu su filmovi “Caprio” i “Južni vetar 2”, gde će Radonjić takođe imati značajne uloge.

 

Preporučujemo