Tijekom kasnih osamdesetih godina prošlog stoljeća, kada slavna glazbena ikona Lepa Brena i tenisko čudo Boba Živojinović više nisu skrivali svoju ljubav, pojavilo se mnoštvo naslovnica. Jedni su tvrdili da je Brena Zorici otela Bobu, a drugi da je Filipa odgajala kao vlastito dijete.  Zorica Desnica, predmet silne ljubavi Slobodana Bobe Živojinovića, 1985. na svijet jedonijela njihovog sina  Filipa. Očekujući radosnu zajednicu, njihova se veza neočekivano raspala.

Zorica je u međuvremenu stupila u bračnu zajednicu s Ivom Nakićem, profesionalnim košarkašem, a rodilo im se dvoje djece. Slično je Boba krajem 1991. izmijenio zavjete s Lepom Brenom, a zajedno su dočekali i sinove Stefana i Viktora. Brenina i Zoričina veza je nevjerojatno jaka, što se očituje u brojnim iskazima ljubavi. Iako dugi niz godina živi u Americi, Bobova bivša partnerica svaki put kada dođe u Beograd nastoji provesti vrijeme s cijelom obitelji. Aleksandra Prijović dodatno je potvrdila Zoričine izuzetne kvalitete svekrve.

U nekim rijetkim prilikama bacimo pogled na sina Aleksandre Prijović, kojeg ona namjerno skriva od sfere društvenih mreža. Iako mladi Aleksandar posljednjih tjedana krade svjetla reflektora na nastupima svoje majke, novopečena folk senzacija svog sina radije ne ističe na Instagramu, nastojeći mu omogućiti nesmetano odrastanje, zaštićeno od znatiželjnih očiju javnosti. Zorica Nakić, svekrva, koristi svaku priliku da se pohvali unukom, za razliku od snahe. Zorica je bila prisutna i na koncertima koje je Prija održala u Zagrebu kada joj se pjevačica javno zahvalila što je rodila Filipa, njenog muža.

Aleksandar je neizmjerno razveselio mamu Filipa Živojinovića, koja je itekako spremna izdvojiti bilo koji novac kako bi mališanu kupila poseban poklon. U znak bakinog ponosa prikazala je svoje kvalitetno druženje s Filipovom nasljednicom i prepričala njihove aktivnosti u Zagrebu tijekom profesionalnih obaveza roditelja. Poklon pozamašne igračke gorile od bake ispunio je Aleksandra radošću i oduševljenjem.

Preporučujemo