Na vrhu ljestvice najplaćenijih srpskih nogometaša nalazi se Nemanja Gudelj, čija prijavljena godišnja primanja iznose vrtoglavih 5.650.000 eura, prenose mediji. Međutim on je u Srbiji postao poznat nakon što je uplovio u ljubavnu vezu sa Anastasijom Ražnatović. Tečno govori šest jezika i strastveni zaljubljenik u tetovaže, ovaj poznati sportaš ponosno pokazuje niz zamršenih umjetničkih djela koja krase njegovo cijelo tijelo. Među njegovim brojnim tetovažama, jedna od najranijih bio je dirljiv portret njegova oca, ugraviran na njegovu kožu tijekom vremena koje je proveo u Nizozemskoj. Nedavno je u Sevilli na svoja leđa dodao tri križa koji su služili kao dokaz njegove vjere. Na lijevoj ruci plijeni pažnju tasmanijski vrag, a na desnoj ruci upečatljiv križ i zbirka značajnih stihova.

 

Unatoč predanosti, pozitivnim namjerama, emocionalnom ulaganju i napornom radu, postoje slučajevi u kojima se sudbina umiješa i spriječi uspjeh. Nažalost, u takvoj se situaciji našao Nemanja Gudelj koji je došao pred posljednju priliku svog kluba da izbori plasman u Europsku ligu, da bi tu priliku za dlaku propustio. U šestom kolu skupine B Lige prvaka španjolska ekipa “Sevilla” doživjela je poraz od francuskog kluba “Lans” čime je eliminirana iz natjecanja. Utakmica je završena konačnim rezultatom 2:1 u korist francuskog tima.

Važnost ove utakmice leži u natjecateljskom karakteru jer pobjednička momčad osigurava treće mjesto i prolaz u osminu finala Europske lige. Vrijedno je napomenuti da su prva dva mjesta u skupini već zauzeli “Arsenal” i “PSV Eindhoven”. Iako je “Sevilla” uspjela poravnati rezultat iz kaznenog udarca, tinjala je nada da će momčad Nemanje Gudelje doći do pobjede u ovoj utakmici. Ipak, protivnički klub se na kraju pokazao kao jača strana.

 

Zbog ovog neuspjeha, Anastasia, njegova supruga, suzdržala se od objavljivanja svoje prisutnosti na društvenim mrežama. Međutim, nedvojbeno je spremna ponuditi nepokolebljivu podršku i ljubav svom dragom. S nepokolebljivom odanošću, Cecina kći stoji uz svog supruga, pružajući mu svesrdnu podršku u trijumfima i nevoljama. Ova nepokolebljiva predanost Gudelji će nedvojbeno pružiti utjehu dok prolazi kroz ovu izazovnu fazu.

Preporučujemo