Ostaje činjenica da mlađa kći Jelene Karleuše i Duška Tošića posjeduje nevjerojatnu iskrenost, akademski se ističe, održava čvrsta prijateljstva, a što je najvažnije, posjeduje istinski talent za komediju, što dokazuje i njezin nedavni pothvat u svijet društvenih mreža, konkretno “Instagram” i “Tik-tok”. Nika Tošić je u vrlo kratkom vremenu postala prava zvijezda na TikToku. Zaraznost Nikinih šala dovela je do raširenog fenomena da ih njezini pratitelji revno šire po vlastitim profilima.Nedavno je na Twitteru podijeljen Nikin sadržaj koji je izazvao pažnju mnogih koji su bili opčinjeni šarmom i motivacijom kćeri Jelene Karleuše i Duška Tošića.

Nika Tošić, poput svoje majke Jelene Karleuše, ima veliki afinitet prema društvenim mrežama. Često bilježi trenutke sebe dok izvodi izvedbe popularnih pjesama ili prikazuje svoje plesne pokrete, dok ponosno pokazuje svoju najnoviju frizuru ili odjeću.

Reakcija javnosti na razna ažuriranja na njenom profilu, iako pretežno pozitivna, povremeno izazove neke negativne komentare. No, čak i kad se suoči s kritikama, Karleušina kći dosljedno mirno i promišljeno odgovara svakom klevetniku na svojoj društvenoj mreži. Nikina završna izjava potaknula je duboko razmišljanje kod svih koji su je čuli. Naime, mlađa Karleušina kćerka podijelila je fotografiju snimljenu na izletu. Na slici se vidi duboko zamišljena, kako gleda u kameru dok ispija piće i istovremeno snima selfie.

Pokreti djevojčice bili su neupadljivi, ali ono što je svima privuklo pažnju je melodija koju je odabrala da prati fotografiju. Slučajno je to bila glasovita skladba “Last Christmas” (“Prošli Božić”) koju je skladao George Michael. Tijekom ove sezone, pjesma koja stječe ogromnu popularnost vrti se oko teme izgubljene ljubavi. Razlog Nikine odluke da objavi ovu pjesmu ostaje misterij – možda joj je netko slomio srce ili ju je jednostavno odlučila objaviti u susret nadolazećem božićnom vremenu.

Preporučujemo