Ženu koja je na svijet donijela Novaka Đokovića nazivaju kraljicom majkom zbog njene snage i posvećenosti svojoj djeci. I sam Srđan je isticao da je ona radila i po dva posla istovremeno i vodila brigu o mlađim sinovima dok je on sa Novakom išao na turnire. Dijana Đoković mnogo se žrtvovala za svoje sinove i sada sa strahopoštovanjem može promatrati kako njezina djeca napreduju u uspješne osobe s obiteljima punim ljubavi. Obitelj Đoković, koju čine Dijana i Srđan Đoković, ne prestaje pronaći razloga za veselje. Bilo da se radi o radosnoj prigodi krštenja unuka, spajanju dviju duša u braku, obilježavanju još jedne godine života, inicijaciji u vjeru putem krštenja ili nizu trijumfa koje je postigao njihov voljeni Nolet, oni dosljedno čine namjerno nastojati poštovati svaki značajan trenutak.

 

Zbog rijetke prisutnosti kamera u njihovom kućanstvu, ostaje neizvjesno kako je Dijana odlučila ukrasiti obiteljski prostor za blagdane. Naš pogled na božićno drvce bio je ograničen na jednu priliku, a ukrasi su nedvojbeno neočekivani. Naime, usamljena božićna jelka Dijane Đoković kojoj smo mogli svjedočiti upravo je ona izložena u njihovom restoranu prije nekoliko godina.

 

Pokraj vitrine trofeja, maleno božićno drvce krasilo je stol pokraj udobnih fotelja. Dekoracije, iako skromne veličine da bi se prilagodile veličini drvca, bile su dovoljne da u sobu unesu ugodan blagdanski ugođaj. Crvena svjetla emitiraju blagi sjaj usred prevladavajuće srebrne nijanse. Iako je božićno drvce smješteno u restoranu, a ne u njihovom osobnom dnevnom boravku, Dijanin utjecaj nedvojbeno je vidljiv u uređenju restorana. Vrlo je vjerojatno da odabire slične palete boja pri uređenju vlastitog prostora.

Malo je vjerojatno da će božićno drvce  obitelji Đoković ikada ddospjeti u medije. Možda ove godine postoji mala mogućnost da se Noletova majka predomisli i odluči s obitelji podijeliti svečanu fotografiju.

Preporučujemo