Zvonimir Đukić, omiljena ličnost domaće rock scene i vrlo hvaljeni glazbenik na Balkanu, radije se drži povučeno kada su u pitanju medijski istupi. On cijeni privatnost svoje obitelji i, kao rezultat toga, odlučio je da identitet njegove  žene ostane neotkriven javnosti. Đule je u srednjoj školi imao tu sreću da mu se putevi ukrste sa svojom srodnom dušom. Iako priznaje da može biti izazovno nositi se s njim, Julija je nekako pronašla način da se nosi sa svime što ide uz njega.

Česta je pojava da pojedinci otkriju svoju srodnu dušu, a ja sam, srećom, imao tu sreću da sam svoju pronašao ranije nego što sam očekivao. Doduše, može biti izazov nositi se s nekim poput mene, čovjeka koji svaki dan živi ubrzanim tempom, potpuno svjestan da je život rollercoaster pun uspona i padova, rekao je Đule svojedobno rekao u intervjuu.

Tijekom školovanja Julija je  svojom ljubavlju osvojila Đuleta  pretvorivši njihovu ljubav iz obične klupe u trajan brak koji traje više od dvadeset i pet godina. Unatoč braku s renomiranim glazbenikom, supruga Zvonimira Đukića promišljeno se odlučila za privatni život, a u tome već četvrt stoljeća postiže zapažene uspjehe. Zato malo ko zna kako ona izgleda jer se rijetko sa njim pojavljuje u javnosti.

Đule, pjevač grupe “Van Gogh”, obično šuti s poštovanjem kada je riječ o njegovom braku i supruzi Juliji. On poštuje njezin izbor da njihov obiteljski život ostane privatnim. Međutim, postojao je jedan slučaj kada je otvorio priču o njihovoj vezi, izrazivši to na sljedeći način: Unatoč Đuletovim naporima da prikrije svoju zanosnu suprugu, na Instagramu se može pronaći jedna fotografija para. Vrijedi spomenuti da su Zvonimir i Julija ponosni roditelji 24-godišnjeg sina Simona koji ne samo da je nevjerojatno zgodan već je i neizmjeran ponos glazbenika.

Preporučujemo