Miroslav Muta Nikolić, poznati košarkaški trener, bio je poznat po svom šarmu. Ovaj vrhunski sportski stručnjak pravi je boem koji je uvijek volio dobro društvo u kafani ali i društvo žena. Da bi uživao sa njima nije ga sprečavala ni činjenica što je bio oženjen.

Opće je poznato da se Muta dok je bio u braku sa suprugom Bobom upustio u ljubavnu vezu s poznatom pjevačicom Oliverom Aranđelović, koja je dva desetljeća prije toga stekla značajnu slavu i kružila glasinama kao srcelomka koja je ranije raskinula mnoge brakove. Iako nisu javno priznali svoju umiješanost, Muta i Olivera su 2008. dobili zajedničko dijete po imenu Aleksej, što je učvrstilo njihovu vezu.


Kako se navodi, Boba mu je oprostila izvanbračnu vezu. Nikolić se, pak, nedavno opet našao u žiži javnosti. Prepreka koja se ovoga puta pojavila bio je 24 godine mlađa njemačka instruktoka r. Atraktivna plavuša dala je kratku izjavu novinarima u kojoj je rekla da su samo prijatelji. Međutim, fotografije koje su podijelili na društvenim mrežama govorile su drugačije, sugerirajući da je moguće da postoji nešto više od platonske veze.


Novinari koji su pokušavali otkriti istinu naišli su na potpunu tišinu, jer je svaki upit naprasno prekidan na postavljeno “problematično” pitanje, što je rezultiralo prekidima telefonskih razgovora. Jedina potvrđena činjenica je da je Muta, koji je postao legenda, nedavno potkraj prošle godine dobio titulu djeda. Mina, njegova kćerka koja nikada nije bila u centru pažnje, rodila je dječaka. Da nije bilo njihovih poznanika koji su im čestitali i dijelili slike s fešte, vijest možda ne bi doprla do širokih masa.

Preporučujemo