Aljoša Vučković kroz svoju je karijeru ostvario brojne zapažene uloge. Unatoč mirovini i odsustvu od teške bolesti, u očima publike na ovim prostorima ostaje voljen glumac.Na svu sreću uspio je da se izbori sa bolešću i opet se vrati na pozorišne daske. I u suvremeno doba dalmatinski glumac ne prestaje očaravati svojim profinjenim ponašanjem i privlačnošću. Prije više od pedeset godina, učiteljica i prevoditeljica Edita iz Beograda uspjela je svojim šarmom i osobnošću osvojiti njegovo  srce.

Tijekom svoje dugogodišnje profesije Aljoša je uspješno održavao privatni život koji je toliko diskretan da su javnosti jedva dostupni i najosnovniji biografski podaci. Ipak, doznaje se da on i njegova partnerica Edita imaju dvije kćeri. Prema intervjuu, starija kći Leana je glumica, dok je sedam godina mlađa Sara pijanistica. Pronalaženje obiteljskih fotografija nije jednostavan podvig. Jedna od opcija je pretražiti Instagram za grupnu fotografiju snimljenu 2004. za Bazar. Obitelj živi u mirnoj ulici u blizini Topčiderske zvezde, a njihov dnevni boravak krasi ukusno uređen koji odražava njihov osobni stil.

Naš tavan, koji smo s puno ljubavi čuvali, izvorno je prije šest desetljeća sagradio na imanju Topčiderska zvezda pokojni djed moje žene. Ovo je područje okruženo bujnim zelenilom i savršeno je za život, a ne za razmetljive izložbe. Kombinirali smo elemente vintage i modernog stila kako bi odgovarali našoj životnoj situaciji i zahvalni smo što smo imali ovu priliku. Osim toga, postoji zadivljujući vrt koji se nalazi odmah izvan naše kuće – otkriće koje je slučajno otkriveno, slično kao što je otkriven glumac. Na istom događaju Aljoša je spomenuo svoju strast prema kuhanju. Željno iščekujem jutra kada moja žena odlazi na posao, a ja sam u kuhinji. Izuzetno sam ponosan na svoje kulinarske napore, posebno na svoje umijeće u kuhanju. Moja kuhinja prikupila je dosta sljedbenika i često me posjećuju prijatelji.


Prema njegovim riječima, zasluge za konstantno besprijekoran izgled treba pripisati supruzi. Od nje mi pomaže u odabiru odjeće, jer više naginjem udobnoj sportskoj odjeći. Trošak dobivanja istinski sofisticirane garderobe u suvremeno doba je pretjeran, zbog čega nisam uložio u nju.

Preporučujemo