Nakon izjave za medije u Crnoj Gori, glumica Tanja Bošković najavila je odlazak iz Srbije.Rođena u Beogradu 1953. godine, diva srpskog glumišta trenutno živi u stanu u koji se uselila nakon rođenja djece: sina Đorđa i kćeri Lane Karaklajić. Malo je poznato da je kazališna glumica oboje svoje djece rodila boraveći u Americi. Začela ih je u izvanbračnoj zajednici s redateljem Dejanom Karaklajićem. Međutim, ubrzo nakon toga završilo je to razdoblje njezina osobnog života, a time i njezin boravak u inozemstvu.

Po povratku u domovinu, žena je odlučno izjavila da više neće otići. Prema njezinim riječima, srpski narod posjeduje osobine koje se rijetko mogu naći na drugim mjestima – gostoljubivost i suosjećajnost, snažan osjećaj zajedništva i značajne veze s voljenima i poznanicima. Kako su godine prolazile, postalo je očito da je preispitala svoju odluku. Ovoj promjeni mišljenja je uvelike pridonijela lijepa rezidencija koju je izgradila zajedno sa svojim roditeljima i sestrom u gradu Herceg Novom.

Tanja Bošković otvoreno je najavila da odlazi iz Srbije, napuštajući sadašnje prebivalište u glavnom gradu, te se seli na primorje.Prema njezinim riječima, u bliskoj budućnosti planira se preseliti u Crnu Goru. Posljednjih nekoliko godina Crna Gora je njen izbor za odmor. Ulica koju je ona osobno krstila Ulicom slovenskih ribica sada postoji. Tanjin stan nalazi se na samom ulazu u kvart, a susjedi je jednoglasno hvale za odlično uređen prostor. Primijetili su da marljivo pere ulaz, pedantno sadi cvijeće, pa čak i skuplja odbačene cigarete.

Nnjena kći često posjećuje ovu lokaciju kako bi je vidjela, dok su posjeti njenog sina rjeđi. Međutim, Tanja ne skriva svoju naklonost morskom povjetarcu i inspiraciji koju joj on pruža. Čak ima ambicije otvoriti kazalište u ovom kraju. Tanja je poznata kao jako odlučna žena i ne sumnjamo da će joj poći za rukom sve što naumi.

Preporučujemo