Sanja Marinković imala je nekoliko sukoba sa gostima, od kojih se najviše pamtio sa Majom Nikolić iz koje je napustila emisiju “Magazin”.

Odnosno, Maja je tokom emisije spomenula glumicu Staniju Dobrojević, kojoj je voditeljka rekla da ne pominje nekoga ko nije u studiju. Nedugo zatim, Sanja je spomenula razvratne fotografije Dare Bubamare, a Maja je iskoristila priliku da skrene pažnju voditeljke da se ona sada odnosi na goste koji ne dolaze iz emisije.

– Sanja, pošto me tako zoveš, nemoj me zvati više na svirke – rekla je Maja posle kraće pauze. – Ako želite da poštujete ovu emisiju i da gostujete, budite tako. Ako nećeš, nemoj – odgovorila je Sanja. Pevačica je napustila emisiju i napustila studio, pošto je istakla da više ne želi da bude Sanjin gost.

– 2015. godine, kada sam gostovala u emisiji Sanje Marinković, bila sam vređana od nje i posle emisije sam sve rekla o njoj. Ona je vrijeđala sve goste u emisiji, od kojih su većina bile žene. Kaže da cijeni žene koje se prave da nisu glupe, što je sramotno. Rekao sam da je retko bila glupa, nepristojna domaćin, ali i ološ i komplikovana osoba. Ostajem pri toj izjavi i danas. Izbrisala je dijelove emisije i na kraju je rekla da sam rekao stvari koje nisam rekao. On to samo isključuje kako bi drugi ljudi izgledali glupo – Maja je nedavno rekla za Hype.

Čišćenje od kamenca i podešavanje mlaza vode kod ugradbenog vodokotlića

Kako otvoriti rezervoar za vodu kada ga nema, tj. Kada se ugradi u zid vašeg stana, to je zapravo prilično jednostavna stvar. Na prvi pogled to možda nije slučaj. Vjerujem da je prvo pitanje koje se nameće zašto želimo da ga otvorimo? Da li ste primetili da voda stalno curi u WC šolju i da se stvara kamenac na WC šolji? Razlog za to je isti kao i kod bilo kojeg drugog čajnika. Kamenac se nakuplja u rezervoaru, zbog čega on ne radi kako treba i počinje da se formira na ivicama keramike. Drugi razlog zašto bismo trebali otvoriti zidni rezervoar je taj što postoje neki mehanički problemi, a najčešći su pad pritiska vode i nejednaka količina vode koja teče kada se pritisne dugme, odnosno poluga. U sljedećim koracima naučite kako otvoriti zidni (ugrađeni) rezervoar i riješiti problem s ispiranjem WC školjke.

Otvaranje poklopca je jednostavno i lako, gornja strana bi trebala biti u mogućnosti da se otvori ako malo pritisnete sam poklopac odozdo prema gore (može uticati na sam sistem otvaranja, s obzirom na to da razlike proizvođača mogu varirati). U našem primjeru uočite zaokruženi dio. Na njemu se vidi da poklopac odozgo zapravo ulazi u rupice na košuljici tako da je pričvršćen za zid.Nakon što se poklopac makne vidljivi su slijedeći dijelovi sistema. Lijevi (bijeli) i desni (zeleni) regulatori su zapravo osnova sustava i služe da bi mlaz  potekao niz školjku. Kao što pokazuju isprekidane crvena i plava strelica oni ulaze unutra i vraćaju se prema van što znači da pritišću sustav da voda poteče. Osim u tome smjeru mogu se i okretati i time možete podešavati njihovu duljinu.

Ta duljina određuje koliko će oni biti blizu “tipki” na poklopcu pa drugim riječima time podešavate i jačinu mlaza (što je bliže poklopcu tj. prema vama to je veći mlaz). Pritom pazite da ga ne podesite previše prema sebi jer će nakon stavljanja opklopca moguće stalno teći voda u školjku (poklopac tj. tipka će stalno dodirivati vrh regulatora). Podešavanje možete izvršiti jednostavnim okretanjem regulatora u stranu nakon čega će on postati lakši za podešavanje, a vraćanjem u pravilan položaj uglavit ćete (zadržat ćete) tu promjenu. Također pazite da regulator mora biti u pravilnom, okomitom položaju kao u početnom stanju inače neće moći prolaziti unutra/van kroz zadani mu okvir (rupu) kod pritiska na njega.

 

Preporučujemo