Godine i vrijeme su okrutne stvari jer mnoge transformišu u stare osobe i vremenom ih dovedu do zagrobnog života, a to je sudbina koja nas sve čeka htjeli mi to ili ne. Najžalosnije je kad čovjek ne može da se pomiri sa svojom starošću i smrtnošću pa radi sebi kojekakve stvari da izgleda mlado i sposobno, ali realnost ispod te fasade je skroz drugačija.

Danas ćemo vam pokazati jedan žalostan primjer nekada velike zvijezde koja je danas samo sjena onoga što je nekada bila i pokazuje kako Holivud okrutno odbaci svakog nakon što njihovih pet minuta slave istekne, što je kod nekoga duži period a u slučaju današnjeg subjekta mnogo kraći.

Radi se o gospođi po imenu Linda Evans, ali svi je najbolje znaju po imenu lika Crystal koju je glumila u hit seriji iz 1981. godine a to je naravno “Dinastija”. Preko 150 miliona kućanstava je gledalo ovu hit seriju u to vrijeme, a čak se gledala i kod nas u Jugoslaviji.

Linda je kroz Crystal sebe prikazala kao smirenu, povučenu i pametnu ženu koja ima sve najluksuznije stvari koje su žene tada priželjkivale. Danas kada je vidite u osamdesetoj deceniji života, vidjećete nekoga prema kome godine nisu bile najmilije te sada upada u razne neprijatne skandale.

Prije devet godina su je uhapsili jer je vozila prebrzo pod uticajem opijata. Ono što mnogi ne znaju je to da iza sebe ima dva propala braka – jedan muž joj je zabranio da se bavi glumom, a drugi je tjerao da ide na plastične operacije. Patila je dugo od depresije i par puta je čak htjela i da si okonča život.

Preporučujemo