Naš region se oduvijek mogao pohvaliti lijepim ženama od kojih su neke postale poznate u cijelom svijetu. Nekoć dominantna na svjetskim modnim pistama, Bojana Rajić danas uživa u raskošnom obiteljskom odmoru uz supruga i djecu, klonivši se pažnje javnosti i skandala. Dugo se dugo pisalo o ovoj zanosnoj brineti, a posebno u vrijeme burnog rastanka od vratara Vladimira Stojkovića. Međutim, iznenada je nestala iz središta pozornosti, odlučivši uroniti iza kulisa modne industrije, stvarajući izuzetan dizajn i uređujući stranice cijenjenih modnih publikacija.

 

Rođena u Zürichu 1980. godine, djetinjstvo je provela u rodnom gradu s roditeljima Slavkom i Desom te sestrom Mladenkom. Iako su joj roditelji porijeklom iz Sarajeva, ona bi tijekom ljetnih praznika putovala u Bosnu i Hercegovinu kod bake i djeda. Živjela je u Zürichu i nastavila studij do 2007. kada ju je manekenska karijera navela da se preseli u Beograd. Pet godina aktivno je sudjelovala u manekenskoj industriji, krasila modne piste cijenjenih domaćih dizajnera, pojavljivala se u kampanjama modnih časopisa i predstavljala razne modne i kozmetičke brendove. U 32. godini donijela je odluku da se povuče iz manekenstva smatrajući da je “prestara za taj posao”. Međutim, njezina strast prema modi i dalje je trajala, što ju je potaknulo da krene na novo putovanje kreiranja svoje linije odjeće dok je ostala uronjena u svijet mode. U međuvremenu, Bojana je sa Sonjom Lazetić, suprugom bivšeg nogometaša Nikole Lazetića, u Beogradu otvorila maloprodajni objekt “Pearls & Trash”. Ovaj objekt spada u kategoriju “koncept dućana”, koji Beograđankama nudi odabran izbor vrhunskih odjevnih predmeta renomiranih međunarodnih dizajnera. Butik je službeno počeo s radom 2013. godine, a Bojana je prilikom otvaranja spomenula da odjeću nabavlja iz Švicarske i drugih europskih zemalja.

U Beogradu je osnovala “Image Studio”, kozmetički salon koji nudi širok spektar usluga, uključujući tretmane kose i kože, profesionalno šišanje, besprijekornu šminku i trajnu depilaciju. Rajićeva ističe kako ne samo da je vlasnica salona, ​​već je i česta klijentica te koristi njihove vrhunske usluge. Presudnu ulogu u odabiru outfita, šminke i frizure za voditeljicu Anu Mihajlovski imala je Bojana, stilistica u regiji vrlo popularnog showa “X Factor”. Osim toga, pojavila se iu spotu pop pjevačice Emine Jahović za pjesmu “Opet si sa njom”. Bojanina stručnost u modi i stilu dovela ju je do toga da od 2018. godine postane kolumnistica i modna urednica cijenjenog magazina „Bazar“.

Iako se o njezinim romantičnim odlukama godinama naveliko raspravljalo i analiziralo, sada se distancirala od očiju javnosti. Nakon što se povukla iz medija, sada uživa u mirnom i bogatom obiteljskom životu. Bojana je 2015. godine pronašla sreću kada je prihvatila prosidbu biznismena Branislava Đurđevića. Osim što se posvetila novom suprugu i djeci, na Instagramu povremeno podijeli i zadivljujuće golišave fotografije koje nailaze na iskreno oduševljenje zahvaljujući njezinom neodoljivom izgledu u petom desetljeću. Bojana je 2009. godine stupila u brak s Vladimirom, a dvije godine kasnije na svijet su poželjeli sina Lea. Nažalost, njihovoj je zajednici došao kraj 2013., što je dovelo do kasnijih nagađanja i glasina. Nakon razvoda od Stojkovića, bivša manekenka uplovila je u romantičnu vezu s biznismenom Branislavom Đurđevićem. No, njihovu sreću zasjenile su glasine da je tijekom braka s vratarom bila u izvanbračnoj vezi s njim te da je Branislav zajednički poznanik u krugu njihove obitelji. Nakon što su se strasti smirile, Bojana i Branislav našli su se na “ludom kamenu” u dnevnom boravku obiteljske kuće Đurđevića na Bežaniji i sudjelovali u intimnoj ceremoniji okruženi samo članovima obitelji i najbližim prijateljima.

 

 

Njihov sin Vukašin rođen je u studenom 2015. godine. Kako bi moj sin Lav imao gde da živi i ne bi ostao bez doma, donela sam odluku da se odreknem celokupne imovine i vlasništvo nad kućom na Dedinju prenesem na svog bivšeg supruga Vladimira. . Kao dio ovog dogovora, Lav i ja imamo pravo živjeti u jednoj od Vladimirovih nekretnina do kraja života. Važno je napomenuti da je alimentacija koju primam za Lava isključivo za dobrobit našeg trogodišnjeg djeteta i ne ovisi o prihodima mog bivšeg supruga. Osim toga, financijski sam neovisna i nikada nisam tražila nikakav oblik potpore za sebe od svog bivšeg supruga. Lav je u redovnom kontaktu s ocem i provodi vrijeme s njim. Ove detalje manekenka je tada podijelila na svom Facebooku.

Preporučujemo