Zahvaljujući internetu i društvenim mrežama pojavio se čitav niz novih zanimanja. Svojom zadivljujućom ljepotom i dobro zategnutom građom manekenka Ksenija Deli s lakoćom plijeni svjetla reflektora gdje god stigne. Ponosno izjavljuje da trenutno živi svoj san, što je dokaz njezine nepokolebljive odlučnosti. Unatoč brojnim preprekama na putu, ostala je nepokolebljiva u nastojanju da ispuni svaku svoju želju, grabeći svaku priliku koja joj se ukazala. A kad su prilike bile rijetke, sama ih je stvarala. Danas ova zagonetna ljepotica uživa u društvu svog supruga koji je igrom slučaja stariji od nje 36 godina i žestoko štiti pronađeni sklad, ne dopuštajući da ga itko i bilo što poremeti.

Rođena u Basarabeasci, u Moldaviji, 27. listopada 1989., isprva je nastavila karijeru u obrazovanju, studirajući književnost s težnjom da postane učiteljica. Međutim, njezin se život dramatično preokrenuo kada je upisala školu za manekenke i nakon toga krenula na put u Ameriku koji joj je promijenio život kroz program razmjene studenata. U Sjedinjenim Državama preuzela je ulogu konobarice i brzo se susrela s fotografom Patrikom Koksom, što je izazvalo divnu vezu. Činilo se da je njihova veza iskrena ljubav, što ih je navelo da razmijene zavjete i zajedno krenu na putovanje. Uz potporu supruga napravila je značajne korake u manekenskoj industriji, čak je uz Patrikovu pomoć dobila i američko državljanstvo. Nažalost, pokazalo se da je njihova romansa bila prolazna, završivši prerano. S nepokolebljivom odlučnošću, Ksenija je ciljala na trijumf i sudjelovala u cijenjenom natjecanju “Beach Bunni”, izbijajući među tri najbolja natjecatelja. Prepoznavši njezin potencijal, brend ju je pozvao da postane zaštitno lice njihove reklamne kampanje. U to vrijeme Deli se susrela s poznatim fotografom Gavinom O’Neillom, koji je ustrajno tražio prilike za nju šaljući njezin portfelj brojnim agencijama. Ovaj neumorni trud na kraju se isplatio, katapultiravši je u carstvo golemog uspjeha. Kako je njezina manekenska karijera cvjetala, donijela je odluku preseliti se u Južnu Karolinu 2010. kako bi se prilagodila svom rastućem broju posla.

Sa samo 28 godina upustila se u svoju drugu bračnu zajednicu, ovaj put s palestinskim starijim milijarderom od 36 godina! Godine 2016. izmijenila je zavjete s Osamom Fatijem Rabom Al-Sharifom, a raskošna veza dogodila se na pitoresknom otoku Santoriniju u Grčkoj. Izvještaji govore da mladoženja nije štedio, izdvojivši oko milijun eura za ekstravagantnu proslavu koju je svojim prisustvom uveličalo oko 150 uvaženih uzvanika. Prisutnost troje djece slične dobi kao njezina nije joj nimalo smetala. Unatoč kritikama i bolnim primjedbama, ovaj je par ustrajao punih osam godina, a Kristina je Osamua blagoslovila kćeri. Kristina je svojedobno izjavila da njezin suprug i kći utjelovljuju ispunjenje njezinih snova, a time je poručila i svima koji je osuđuju. Koju ovlast posjedujete da prosuđujete moje postojanje? Ja sam daleko od besprijekornog i nemam želju postići takvo stanje. Prije bacanja krivnje, pobrinite se da vaše vlastite ruke budu čiste od mrlja.

 

Značajna razlika u godinama i različita vjerska pozadina među njima ne predstavljaju nikakvu prepreku njihovoj vezi. Unatoč raširenom uvjerenju da je Ksenia s Egipćaninom samo zbog osobne koristi, oni svojim nebrojenim postupcima oštro opovrgavaju tu ideju. Neizmjernu slavu koju je stekla može zahvaliti spotu za hit Justina Biebera “What Do You Mean”. Bilo je to 2015. godine kada je njezina prisutnost krasila naslovnice novina diljem svijeta, a kružile su glasine o njezinoj romantičnoj vezi s poznatim pjevačem. Ipak, njihova su putovanja brzo krenula različitim stazama. Nakon toga, Ksenijina karijera krenula je pozitivnim putem jer je dobivala sve impresivnije prilike, uključujući i to da postane poznata Victoria’s Secret anđelica. Njezino zadivljujuće prisustvo krasilo je naslovnice cijenjenih publikacija kao što su Vogue, Harper’s Bazaar, Maxim, Elle Romania, Sports Illustrated i FHM. Osim toga, neustrašivo je prihvatila umjetnost poziranja u svom prirodnom obliku, ne ostavljajući granice neistraženima. S gorućom ambicijom da ukrasi filmsko platno, trenutno posvećuje svoje vrijeme pohađanju tečajeva glume. Tečno govori ruski, engleski i rumunjski, a njezino lingvističko umijeće nema granica. S nevjerojatnih 719.000 pratitelja na Instagramu, ona svoju posvećenu publiku redovito časti pogledima na ekstravagantne odmore, pretjerano skupe kombinacije, i dirljiva obiteljska sjećanja.

Preporučujemo