Glumicu Mariju Petronijević pamtimo po nekoliko uloga koje je odigrala i po njenoj ljepoti. Odrasla je u slikovitom selu Visibaba, a na svoje se djetinjstvo osvrće s ljubavlju. Dragana i Milija su njeni roditelji, a ona ima sreću da ima mlađu sestru Milicu, koja se takođe bavi svetom glume. Tijekom formativnih godina brusila je svoj vokalni talent kao članica zbora, njegujući svoju težnju da nastavi karijeru fotomodela. I osnovnu i srednju školu završila je u rodnom gradu, što joj je dalo solidnu osnovu. Prepoznavši njezin potencijal, dobila je prestižnu stipendiju cijenjenog Sveučilišta “John Nesbitt”, gdje je uspješno diplomirala na Fakultetu za kulturu i medije.

Na cijenjenom filmskom festivalu u Cannesu Marija se prvi put pojavila u Kusturičinom filmskom remek-djelu “Zavjet” 2007. godine. S nepunih 20 godina krasila je crveni tepih i imala priliku upoznati brojne poznate ličnosti. Sljedeće godine krenula je u novi projekt, glumeći doktoricu Ivanu u zanosnoj seriji “Selo gori, a baba se češlja”. Godine 2009. Marija se kratko, ali nezaboravno pojavila u ulozi Lepoške u popularnoj televizijskoj seriji “Seljaci”. Njezin glumački put nastavlja se 2010. godine, gdje tumači anđeoski lik u filmu “Bijeli anđeo”. Marija Petronijević, poznata glumica poznata po nezaboravnoj ulozi u omiljenoj seriji “Selo gori, a baba se češlja”, prije nekoliko godina napravila je značajan prelazak iz gradske u seosku sredinu.

 

Unutar granica svog rodnog mjesta, Visibabe, stvorila je osobno utočište koje se može opisati samo kao utopija na ovoj zemaljskoj razini. Ovdje uživa u društvu svojih najmilijih, učahurena ljepotom prirode koja oduzima dah i njegovana prisutnošću domaćih stvorenja i rascvjetanih sadnica. Njezina nepokolebljiva odanost i nježan dodir vidljivi su u pažljivoj brizi koju poklanja ovom očaravajućem utočištu. U Marijinom vrtu mogu se vidjeti razne vrste bosiljka, uključujući Genovese, Green Globe i Purple. Dodatno, opojan miris simlje ispunjava zrak. Zastupljena je i lavanda, uz uspješan uzgoj sadnica pitomog kestena. Uz uzgoj rajčica, bavi se i uzgojem salate “Lolla Rosa”, koja je posebno intrigantna zbog crveno obojenih listova s ​​kovrčavim rubovima. Nakon što se povukla iz reflektora i znatiželjnih očiju javnosti, glumica je napravila potpuni odmak od javnog života. Razmišljajući o svom izboru, priznala je da je ovo nekonvencionalno i izazovno putovanje na koje je krenula. “Ustrajat ću na ovoj manje frekventnoj stazi dokle god mi snage budu služile”, rekla je.

Marija, poznata kao srpska Monica Bellucci, ponosi se svojim seoskim stilom života koji joj omogućuje bijeg od kaosa i meteža urbanog života. Putem svog Instagrama često dijeli slike i videa sa svojim pratiteljima, prikazujući svoj angažman u raznim poljoprivrednim aktivnostima, uključujući čuvanje ovaca i uzgoj kokoši. Vrijedi napomenuti da Marija posjeduje i vještinu upravljanja traktorom. Glumica je na društvenim mrežama jednom prilikom izrazila svoju sklonost nefiltriranim i neuređenim fotografijama, lišenim bilo kakvih umjetnih poboljšanja kojima je cilj prikazati osjećaj savršenstva. Posebno je spomenula izostanak fotošopiranih izlazaka i zalazaka sunca, kao i slika s egzotičnih lokacija koje se često koriste za evociranje osjećaja romantike ili ljubavi. Predstavljajući se kao Marija iz zapadne Srbije, ponosno je izjavila da prihvaća sebe i voli sebe takvu kakva jest.

 

Duljina do koje je otišla kako bi zaštitila anonimnost svoje druge osobe i životnog suputnika dokaz je njezine nepokolebljive predanosti održavanju svog osobnog života u najvećoj privatnosti. Tek je nedavno šira javnost doznala da je njezin partner nitko drugi do Milinko Isaković (43), prosperitetni filantrop porijeklom iz Loznice i vrsni informatičar. Isaković je prije više od deset godina postao poznat u javnosti sudjelovanjem u humanitarnoj akciji “Milinko vam daruje”, gdje je krenuo na put po Srbiji, ostavljajući za sobom brojne darove na raznim mjestima. Namjera mu je bila pružiti pomoć potrebitima. Isakovićev primarni cilj bio je ukazati na značaj tradicionalnih i humanih načela, koja su zanemarena u današnjem ubrzanom društvu. Budući da su bili blagoslovljeni prilikom da postanu roditelji ne samo jednom, već dva puta, par svoje dvoje djece vidi kao božanski dar od Boga, njegujući činjenicu da im je ta uloga povjerena u relativno kratkom roku.

Preporučujemo