Sin Biljane Jevtić i Ace Ilića svakodnevno na Instagramu objavljuje sadržaje na uvid svojim pratiocima. Biljana Jevtić i Aca Ilić važe za jedan od najskladnijih parova na našoj javnoj sceni, te se njihova imena obavezno izgovaraju kao duo. Platforma društvenih medija o kojoj je riječ preobrazila se u središte u kojem mladi student prava nehotice otkriva zamršenosti ličnog života renomiranih čuvara, koji se tri decenije mukotrpno trude da svoju privatnost zadrže isključivo za sebe.

Ivan Ilić pružio je priliku javnosti da zaviri u lični život Biljine i Acine porodice na Petlovom brdu. Prikazan je enterijer njihovog doma, njihove slobodne aktivnosti, njihovi gosti, pa čak i izgled buduće snahe. Potomci Biljane Jevtić i Ace Ilića pre izvesnog vremena otkrili su da je pronašao ljubav sa kolegom uspešnom koleginicom.

Mediji su spekulisali da su njegovi roditelji podržavali vezu, zbog čega su bili prilično ponosni. Sada postoje dokazi koji potkrepljuju ovu tvrdnju. Ivan je još jednom upoznao svoju suprugu sa majkom, a ovoga puta to se dogodilo dok su bili vani. Fotografije snimljene te večeri jasno pokazuju divnu vezu između buduće majke i njene buduće snahe. Ovo nije prvi put da se to dogodilo.

Biljino uživanje u društvu mladih ljudi ne može se precijeniti. Bilo je to očigledno po širokom osmehu na njenom licu. Ivan je bio zadovoljan i što su se njegove dvije omiljene žene dobro slagale, a bio je i zahvalan na Biljinom prisustvu, što je doprinijelo skladnoj atmosferi. Kako se čini, izgleda da Biljana nije prvi put izašla sa društvom svog sina, te da oni to praktikuju često.

Preporučujemo