Jelena i Žika Zana su par toliko dugo da se njihova imena često pominju zajedno. U braku su nekoliko godina i nikada nisu bili centar bilo kakvih glasina ili tračeva. Međutim, početak njihove ljubavne priče obilježio je značajan seizmički događaj. I sam pevač je priznao da je početak njihove veze bio veoma buran. Na kraju svakog dana legla sam da spavam čiste moralne savjesti i svježe opranog lica. Što se tiče mog bivšeg supruga i njegovog sadašnjeg partnera, teško mi je povjerovati da nije mogao javno priznati da me dvije godine obmanjuje gdje se nalazi, da bi bio otkriven u njenom stanu u Strahinjića Banu.

Odbijam da komentarišem čoveka koji je lagao sopstvenu decu. Ljudi koji su upoznati i sa njim i sa mnom su svjesni istine. Nemam obavezu nikome ništa pojašnjavati. Čak i oni koji me možda ne poznaju mogu se osloniti na vašu publikaciju kako bi stekli jasnu sliku situacije – kako je Vera iskreno ispričala u intervjuu za “Skandal” prije nekoliko godina, gdje nije suzdržavala svoja osjećanja prema bivšem mužu. i njegovog novog partnera. Radije se ne bih upuštao u raspravu sa te dvije osobe jer mi se ne izjednačavaju u smislu moralne strukture, obrazovanja ili odgoja.

Vjerujem da su oni par stvoren jedno za drugo. Naišao sam na komad tkanine. Što se tiče Žikinog bivšeg partnera koji je takođe bio u vezi sa našim kumom Radovanom, nisam siguran da li da razgovaram ili komentarišem o njoj. Žikina bivša supruga tvrdi da je isto maltretiranje koje je pretrpjela, zajedno sa Žikinom suprugom i sinom Nikolom, naneseno i njoj i njenoj djeci. Posebnom prilikom, tema razgovora bila je udaja Žikine ćerke. Naime, Žikina ćerka je 2017. godine rodila svog unuka Filipa. Nedavno, 2021. godine, rodila je još jedno dijete, Mateu.

Žika je sa zadovoljstvom izrazio zadovoljstvo da je Dušan idealan zet kakvog bi svaki svekar poželeo. Pouzdan je i odan svojoj porodici, iako njegova strast prema određenim interesima može izgledati nekonvencionalno. Žika je u šali dodao da uživa kada vidi unuka, ćerku i zeta zajedno i da smatra da je sretan što je svjedočio njihovoj skladnoj dinamici. Imaju svoj jedinstven pristup životu i ostaju postojani u svom jedinstvu. Žika se divi i kako nikada od kada su se udružili nisu dozvolili da im bilo kakav vanjski utjecaj diktira životni put. Ako im ikada zatreba pomoć, on je uvijek na raspolaganju da im pomogne. Jelena je iskreno govorila o svom teškom putu ka majčinstvu. Takođe je otkrila da ima Hašimotovu bolest. Hašimoto joj je dodatno otežao život, ne samo po pitanju roditeljstva, nego i po pitanju drugih stvari u životu.

Preporučujemo