Veliki broj djevojaka danas sanja o luksuznom životu bez rada i muke a to je po njihovom mišljenju najlakše postići udajom za imućnog muškarca. Jedna od onih kojoj je to pošlo za rukom je i srpkinja Milica. Milica Polskaja, srpska influencerica koja se udala za bogatog Kazahstanca, na Instagramu je iskoristila priliku da čestita svom devetogodišnjem sinu. U videu na kojem se grle, ona je u opisu videa napisala: “Sretan rođendan mom velikom malenom, koji je s nama već 9 godina! Čini mi se kao da sam se jučer spremala da te donesem na svijet. .. Neka nastaviš rasti u dobrom zdravlju, inteligenciji i sreći. Iznad svega, znaj da te tvoja mama jako voli.

 

U Almatiju u Kazahstanu živi jedna Srpkinja koja dijeli život sa suprugom i njihovo četvero djece. S impresivnim praćenjem od oko 350 tisuća ljudi na Instagramu, svojoj publici redovito pruža zadivljujuće fotografije i poglede na svoja osobna iskustva. Nedavno je odvojila vrijeme da odgovori na upite svojih vjernih sljedbenika. Usred te interakcije, otkrila je različite aspekte svojih preferencija, poput svoje sklonosti pranju posuđa, dok je izražavala svoje gađenje prema brisanju prašine. Jedan sljedbenik upitao je: “Pojačava li ležerno flertovanje tvoj osjećaj vitalnosti i povećava li tvoje samopouzdanje?” Kao odgovor sam priznala: “Osobno se klonim takvih susreta. Nisam od onih koji koketiraju. Međutim, nedavno sam se našla u situaciji dok sam bio na bazenu sa suprugom i djecom. Odjednom, tetovirana osoba tamne puti materijalizira se ispred mene i ljubazno me pita može li zauzeti prazno mjesto pokraj mene. Kako bih izbjegla situaciju, glumim ludilo i gluhoću, odbijajući podići pogled. Nepokolebana, osoba ustraje sa svojim pitanjem. Na svoj neobičan način, odgovaram besmislenim zvukovima, oponašajući ponašanje zbunjene osobe. Pokazujem na mjesto na kojem sjedi moj suprug i tvrdim da je zauzeto. Kao da je pozvan, moj muž izlazi iz bazena, znatiželjan zbog meteža i spreman za razgovor. Osjećajući potencijalnu nevolju, potičem ga da to zaboravi i predlažem da brzo krenemo kako bismo izbjegli nepotrebne komplikacije. Unatoč mojim pokušajima da izbjegnem bilo kakva romantična nastojanja, oni mi ustraju prići. Čini se da je nogometašima posebno drago moje društvo, samouvjereno otkriva Milica.

Porijeklom iz Bora, preselila se u Niš kako bi se školovala, da bi na kraju pobijedila na izboru za Miss 2010. Ubrzo nakon toga, Milica je donijela odluku da napusti studije na Pravnom fakultetu i krene u novo poglavlje u Dubaiju. U početku je počela kao model, a kasnije je prešla u menadžersku ulogu u renomiranom klubu Kavali, iskustvo koje će se pokazati transformativnim. Upravo je u krugu te ustanove susrela osobu koja će postati ljubav njezina života. Naš prvi susret dogodio se u noćnom klubu u kojem sam bila zaposlena. U početku nisam bila voljna upoznati ga jer mi je njegov prijatelj prišao samo dva sata prije, tražeći zajedničku fotografiju. Ovaj njegov prijatelj bio je prilično velik i pretežak. Međutim, moj sadašnji suprug je uputio svog prijatelja da mi priđe, što je rezultiralo fotografiranjem. Bio je to u najmanju ruku nekonvencionalan uvod. U istom klubu, druge večeri putevi su nam se još jednom ukrstili. Uz šarmantan osmijeh, graciozno je držao dvije čaše za šampanjac. Njegov zadivljujući izgled natjerao me da se zadržim u njegovoj prisutnosti, iako nakratko. Ova osoba posjedovala je primamljivu kombinaciju osobina – tamnu put, biserno bijele zube i prodorne plave oči. Zaintrigirana, odlučila sam podijeliti svoj broj telefona nakon sat vremena razigrane zezancije. Sutradan me je pozvao na sastanak, da bi kasnije svojoj prijateljici priznao: “Ona će mi roditi sina.” 

Milicu je odmah pri prvom susretu osvojio imućni kazahstanski gospodin koji je odisao neospornim šarmom. No, od samog početka nije bila sklona upustiti se u vezu s njim, a tek u trećem susretu usne su im se konačno spojile u strastvenom poljupcu. Pri dolasku na prvo okupljanje predstavio je veličanstveni aranžman od ruža uz slasticu u obliku srca. U čudnom obratu, nitko od nas nije imao sposobnost tečnog razgovora na materinjem jeziku drugoga, što je rezultiralo oblikom komunikacije koji se oslanjao na geste i fizičke pokrete. Ova jedinstvena interakcija trajala je četiri sata. Bilo je to pri našem trećem susretu kada smo se strastveno poljubili. Milica ističe da je izrazio uvjerenje da mu je ona božanski poslana od Boga. Krunu njihove duboke ljubavi, Filipa, Gošu, Lava i Sofiju, s velikim uspjehom njeguje Miličina izuzetna majčinska uloga.

Preporučujemo