Mali Željko Ražnatović često je u javnosti, a njegovi roditelji Bogdana i Veljko i baka Ceca ga ponosno pokazuju svetu. Odlučili su da ga ne skrivaju i umjesto toga ističu njegove razne aktivnosti, uključujući njegove muzičke nastupe i treninge s ocem u ringu, koje obožavaju obožavatelji poznatog para i pjevačice. Mali Željko je prirastao svim njihovim pratiocima srcu i njegove fotke imaju veliki broj pozitivnih komentara.

Iako je Cecin najstariji unuk nedavno postao stric novorođenom dečaku, njegova želja da ostane u središtu pažnje porodice je nepokolebljiva. Iako mu je duboko stalo do svog mlađeg brata i budno ga štiti, na kraju više voli da bude u centru pažnje. Žudi za stalnim zadovoljstvom u svim aspektima svog života.

Moguće je da Željko Ražnatović toga nije svjesno, ali je uspio zaobići određeno pravo. Željko je odnedavno počeo da ispoljava sve veću sličnost sa svojim ocem po svom istančanom ponašanju. O tome svedoči činjenica da je poklonio mladu ženu za koju se priča da gaji osećanja, u čast njenog rođendana. Unatoč prilici koja je zahtijevala svečano odijevanje, Željko je odlučio da se ne dotjera, već je svoju dobru volju pokazao donijevši poklon i buket cvijeća.

Nakon što je uhvatio dirljiv trenutak sa svojim djetetom, otac je odlučio podijeliti fotografiju na svom Instagram profilu. Slika je naišla na izliv podrške i divljenja njegovih pratilaca, koji su bili očarani preslatkim Ražnatovićem. Očigledno je da ima prirodni talenat da šarmira ljude oko sebe, a roditelji mu već usađuju vrijednosti pravog džentlmena. Obožavatelji su otišli u odjeljak za komentare kako bi izrazili entuzijazam i zahvalnost za divnu fotografiju koja je podijeljena.

Preporučujemo