Veljko i Bogdana svaki dan očekuju rođenje svog trećeg sina. Za Bogdanu, snaju Cece Ražnatović, danas je radostan dan jer slavi rođendan. Povodom ove posebne prilike, njen suprug Veljko podijelio je emotivnu poruku i fotografiju poklona. U opisu fotografije, Veljko je dragoj majci tigrova čestitao rođendan, uz divan prikaz prekrasnog buketa cvijeća i mazne igračke tigra. Zanimljivo, malo tko zna da je Bogdana zapravo starija od Veljka Ražnatovića, njezinog supruga od studenog 2019. Vrhunac njihove ljubavne priče su sinovi Željko i Krstan, a njihovoj obitelji uskoro bi se trebao pridružiti i treći dječak. Bogdana i njezin suprug imaju istu godinu rođenja, Bogdana je rođena 13. ožujka 1996., a njezin suprug 10. prosinca te godine, što je rezultiralo tek devet mjeseci razlike u godinama između supružnika.

 

Iščekivanje njihovog trećeg sina je sve dok ljubavna priča Veljka i Bogdane Ražnatović za većinu ostaje misterija. Sve je počelo Bogdaninim prvim odbijanjem Veljka, odbijanjem koje je samo pojačalo njegovu privlačnost prema njoj. Od samog početka, naš susret s Veljkom bio je drugačiji od svih ostalih, rezultirao je izuzetnom vezom koja je na kraju prerasla u duboku ljubav i obitelj, istinski izvor neizmjerne radosti i zahvalnosti za nas. Bogdana je jednom prigodom ispričala kako je tekao slijed događaja. Sve je počelo njezinim početnim odbijanjem njega, jer je bila itekako svjesna njegove prave prirode. Međutim, činilo se da je to odbijanje zapalilo još jaču privlačnost u njemu, koja je na kraju prerasla u duboku ljubav. Moj suprug Veljko je zaista ljubav mog života. Nevjerojatno je brižan, privržen i ljubazan, i ništa mi ne smeta kod njega. Svaki aspekt njegovog bića donosi mi neizmjernu radost i sreću. Blagoslovljena sam što vodim život koji je i lijep i miran i našla sam potpuno ispunjenje u svojim ulogama supruge i majke. To su osjećaji koje svim srcem izražavam. Priča o susretu i kasnijoj ljubavnoj priči Veljka Ražnatovića i njegove supruge Bogdane odudara od uobičajenih estradnih narativa.

 

 

Veljko Ražnatović je početkom 2017. nakon niza kraćih i dužih veza pronašao ljubav i skrasio se s mladom ženom Bogdanom, nekad Rodić. Tih dana našao se zarobljen bivšom košarkašicom porijeklom iz Titela, poznatom po svojoj posvećenosti obitelji i uspješnom poslu u uzgoju i prodaji pilića. U lokalnoj zajednici rodbinu prepoznaju kao obitelj od velikog poštovanja, a nedugo nakon toga Nataša i Bojana, Bogdanove sestre, zapele su za oko medija. Veljko večnu zahvalnost duguje svojoj sestri Anastasiji Ražnatović za slučajan susret koji ga je doveo do ljubavi njegovog života. Naime, Cecina ćerka prepričala je njihov sudbonosni susret sa Bogdanom na Kopaoniku, gde je odmah prepoznala očaravajuće prisustvo žene koja će nesumnjivo zarobiti srce njenog brata Veljka. Anastasija je svojevremeno otkrila da je imala čast da bude kuma prilikom susreta Veljka i Bogdane. Dok je bila na Kopaoniku, ugledala je Bogdanu i odmah ostala opčinjena njenom ljepotom. Anastasija joj je bez oklijevanja prišla i izrazila uvjerenje da bi Bogdana bila savršena kombinacija za njenog brata. Prepoznajući njegovu potrebu za stabilnošću, Anastasia je samouvjereno izjavila: “Ti si prava osoba da smiriš mog brata koji je poznat po svojoj divljoj naravi.” Veljko je bio zatečen Bogdaninim iznenađenjem, ali se još više začudio kada je primijetio da nije odmah pojurila za njim. Prema Anastasijinim riječima, ona je napomenula da dvije osobe nisu bile u prethodnom poznanstvu. No, pri njihovom prvom susretu, svjedočila je njezinom maltretiranju, što je za njega bilo iznenađenje jer je navikao na obožavanje svake djevojke. Kasnije je Anastasija omogućila njihov još jedan susret i u šali joj savjetovala da preuzme inicijativu. Zbog toga su se poljubili i od tada su ostali nerazdvojni.

Veljko je potvrdio nalog koji dijeli njegova sestra. Uspjeh našeg susreta Veljko je pripisao Anastaziji koja je imala presudnu ulogu u našem zbližavanju. Naša godišnja zimska putovanja na Kopaonik bila su pozadina za naš prvi sastanak u lokalnom restoranu, gdje su se Bogdana i njezine sestre slučajno zatekle. Međutim, Bogdana u početku nije pokazivala nikakav interes za mene, što je potaknulo moju znatiželju i motiviralo me da pođem za njom. U studenom 2019. par je izmijenio zavjete i sklopio svetu bračnu vezu. Nekoliko mjeseci kasnije, u lipnju iduće godine, radosno su dočekali svog prvorođenog sina Željka, koji je od ljubavi dobio ime po Veljkovu pokojnom ocu. Odnedavno im se obitelj dodatno povećala, jer im je stigao drugi sin Krstan. Veljko je otvoreno rekao da je zajednica s Bogdanom imala transformativni učinak na njega, tjerajući ga da teži biti bolja osoba. U intervjuu za Kurir rekao je da je susret s Bogdanom imao veliki utjecaj na njegov osobni razvoj. Smatra da je od ulaska u vezu s njom postao bolja osoba, kako karakterno, tako i cjelokupnom kvalitetom. Transformativna priroda njihove povezanosti dovela je do promjene njegove perspektive i većeg osjećaja zrelosti.

Preporučujemo