Za njih dvije bismo rekli da se razlikuju kao nebo i zemlja, ipak jedna stvar ih povezuje.  Osim istančanog osjećaja za stil koji krasi poznatu pjevačicu i cijenjenu prvu damu Srbije, obje su se odlučile i za identičan nakit – prepoznatljiv, nenametljiv, graciozan i izuzetno ženstven. Nedavno je Jelena Karleuša podijelila fotografiju na kojoj ima prsten na ruci, unikatno izrađen u obliku riječi “love”. Zanimljivo je da je gotovo u istom razdoblju prošle godine identičan prsten nabavila Tamara Vučić. Nadalje, i Karleuša i Vučićeva nerijetko se odlučuju za modne kreacije domaćih dizajnera, pokazujući još jednu sličnost između ove dvije elegantne dame.

 

Biografija:
Jelena Karleuša Tošić, poznata srpska pop-folk pjevačica, naširoko je poznata kao jedna od najprovokativnijih figura srpske pop industrije. Svojim postupcima, izjavama i pojavom na pozornici, u potpunosti je prihvatila svoj nadimak “mala od  skandala”, izveden iz njezine popularne pjesme istog naslova. Njezina otvorena priroda često dovodi do sukoba s kolegama umjetnicima, jer se nikada ne ustručava reći što misli. Jelenin romantični život jednako je zadivljujući kao i njezini profesionalni napori. Svojedobno je bila zaručena za Zorana Davidovića-Ćandu, ličnost koja se povezuje s beogradskom underground scenom. Tragično je preminuo 23. ožujka 2000. godine. U znak sjećanja na njega, Jelena mu je posvetila iskrenu pjesmu “Balada za Zorana”. Kasnije, 23. rujna 2004., izmijenila je zavjete s Bojanom Karićem u Crkvi Petra i Pavla u Topčideru. Veselje je nastavljeno u vili “Jelena”, gdje su svoju zajednicu ozvaničili civilnom ceremonijom. No, njihova bračna sreća bila je kratkog vijeka jer su se razveli samo tri mjeseca kasnije. O razlozima njihovog razdvajanja do danas se nagađa. Jelena svog bivšeg supruga smatra odgovornim što je nije uspio zaštititi od utjecaja ujaka Bogoljuba i nemilosrdnog medijskog nadzora koji je ukaljao njezin ugled, transformirajući je iz snažne žene u ranjivu i slabašnu osobu. Bojan se odbio suočiti s njom, pa se u njegovo ime na sudu tijekom brakorazvodne parnice pojavila majka. Nakon toga Bojan se oženio Mašom Karić i sada ima dvoje djece. Nakon raspada braka Jelena je uplovila u vezu s kontroverznim poduzetnikom Vladanom Marićem.

Nakon što je prije uživala u društvu Nives Celzijus i Sandre Drašković, 2007. godine susrela se sa sedam godina mlađim nogometašem Duškom Tošićem. On je lažno predstavljajući njezinu dob ustvrdio da ima 26 umjesto 20 godina. ne samo zbog njegovog fizičkog izgleda nego i zbog pažnje kojom ju je obasipao. U roku od dva dana od upoznavanja, donijela je odluku da se preseli u Francusku i živi s njim. U njemu je pronašla potencijalnog životnog partnera s kojim je poželjela zasnovati obitelj. Unatoč selektivnoj amneziji, Duška Tošića se živo sjeća kao svoje prve prave ljubavi. Njihovo vjenčanje održano je 28. lipnja 2008. u hotelu Prezident u Kovilovu. Kum joj je bio modni dizajner Darko Kostić, a ona je osobno dizajnirala njezinu vjenčanicu ukrašenu kristalima. 7. rujna iste godine rodila je carskim rezom njihovu prvu kćer Atinu. Samo tri mjeseca kasnije, ponovno je ostala trudna, suočavajući se s trudnoćom koja je predstavljala značajan rizik za njezino zdravlje. Nika, njezina druga kći, na svijet je došla 7. rujna 2009. Unatoč brojnim obavezama, čvrsto vjeruje da joj obitelj donosi neviđenu radost.

Pružiti svojim kćerima istu ljubav i obrazovanje koje je ona stekla njezin je najveći prioritet. Kad je riječ o roditeljstvu, ona čvrsto vjeruje u moć komunikacije i obećala je da nikada neće pribjegavati fizičkom kažnjavanju. Prepoznajući Atininu duboku strast prema glazbi, ona je vidi kao pravu nasljednicu svoje glazbene ostavštine. Uz glazbeni talent, Jelena posjeduje istančan smisao za modu, zbog čega je stekla titulu modne ikone. U suradnji s Darkom Kostićem kreirala je vlastitu liniju odjeće JK Wear. Dok je njezina figura prije trudnoće bila dar majke prirode, nakon poroda je krenula s rigoroznim režimom treninga. Vođena svojom perfekcionističnom prirodom, uvijek se tjera da postigne bolje i više. Slijedeći prehrambene upute trenera Dušana Perovića, nastoji se pridržavati stroge dijete, a najveći izazov joj je borba s odricanjem od energetskih napitaka koji pridonose njenom celulitu. Zbog apstinencije od alkohola, kave, pušenja i drugih poroka, on ih smatra jedinim prijestupom. Visok 180 cm i težak 60 kg ističe se kao jedan od pionira pjevača na ovim prostorima koji su operirali grudi augmentacija silikonskim implantatima. No, ima i onih koji tvrde da je otišao u krajnost, nalikujući plastičnoj figuri. Jelena otvoreno priznaje svoju operaciju grudi, kao i operaciju slijepog crijeva i dva carska reza. Kasnije je izrazila žaljenje zbog povećanja grudi i odlučila se za smanjenje, riskantan zahvat koji je trajao iscrpljujućih 6 sati. Unatoč raširenim nagađanjima, ona odlučno opovrgava tvrdnje o brojnim kozmetičkim poboljšanjima poput botoksa, korekcije jagodičnih kostiju, povećanja usana i operacija stražnjice. Tvrdi da marljivo njeguje sebe, izbjegavajući posjete kozmetičkim stručnjacima i nanošenje vlastite šminke. Potaknuvši svoju sklonost eksperimentiranju, hrabro je obojila kosu u živopisnu nijansu plave crpeći inspiraciju iz kultne Lady Gage.

Preporučujemo