Vecin sin je svoju poznatu majku usrećio sa dva unuka a i treći je na putu. Kako bi pratili kako teče Bogdanina treća trudnoća, Veljko i Bogdana Ražnatović zajedno su posjetili doktora tražeći kontrolu i saznanja. U iščekivanju trećeg djeteta, Bogdana Ražnatović ima tu sreću da ima nepokolebljivu podršku i ljubav svog supruga koji je prati na svakom pregledu liječnika. Ususret dolasku sina Iljana u travnju, Veljko i Bogdana redovito posjećuju liječnika kako bi oboje dobro protekli u trudnoći. Širok osmijeh na njihovim licima svjedoči da je sve na svom mjestu. Izražavajući želju za većom obitelji, bračni par Ražnatović otkrio je želju za još djece, a Veljko je izrazio želju za kćerkicom.

 

U emisiji “Premijera vikend specijal” izrazio je dugogodišnju želju za dva sina, no ovo treće dijete smatra dodatnim bonusom. Sada se nada djevojčici koja će upotpuniti njegovu obitelj nakon dva sina. Inače Veljko se danas  aktivno bavi sportom. U prošlosti se suočavao s izazovima i sukobima s navijačima i drugim izazivačima problema. Međutim, imao je sreću da je utjehu pronašao u sportu, što mu je omogućilo da usmjeri svoju energiju i iskoristi je na pozitivan način. Veljko je među ženama stekao priličan ugled kao vješt zavodnik. Uspješno je osvojio naklonost brojnih poznatih dama. Njegov najznačajniji ljubavni angažman bio je s Mašom, kćerkom Zvezdana Terzića, a imao je i vezu s Anom Cakić, koja je prije bila u braku s Predragom Rajkovićem. Tijekom tinejdžerskih godina bio je poznat po svom problematičnom ponašanju, često se svađajući s obožavateljima i osiguranjem noćnih klubova u Beogradu. Osim toga, tijekom studija našao se u sukobu sa zakonom, zbog čega je pritvoren zbog sudjelovanja u unaprijed dogovorenoj tučnjavi.

Veljko je od malih nogu uronjen u svijet boksa, a značajne trijumfe doživio je početkom 2018. godine. Osim što je pokazala svoj izuzetan talenat u ovom sportu, Ceca, kao i svaka zabrinuta majka, priznaje da osjeća stalnu tremu pred svaki meč, bojeći se za sinovljevu sigurnost. U početku se previše bojala da bi uopće prisustvovala borbama, ali sada dobiva ogromnu podršku oduševljene publike. Angažujući se s raznim platformama društvenih medija, Veljko stalno dijeli vizualni sadržaj koji prikazuje njegov rigorozan režim treninga. Njegova nepokolebljiva predanost i ustrajnost sugeriraju obećavajuću budućnost u polju boksa. Tu predodžbu dodatno pojačava njegovo sudjelovanje u zapaženom projektu. U pripremi je dokumentarni film koji će sadržavati snimke njegovih treninga, borbi te svakodnevnog života i prehrambenih navika talentiranog sportaša u usponu. Svrha ovog projekta je istaknuti značaj sporta i pokazati kako on može poslužiti kao put mladima da pobjegnu od opasnosti ulice i zaštiti ih od raznih iskušenja koja postoje.

Budući da su potomci poznatih roditelja, Veljko i Anastasija neprestano su bili pod budnim okom medija, pa je njihov privatni život bilo gotovo nemoguće tajiti. Počelo se šuškati da je Veljko u ljubavnoj vezi s Lunom Đogani. O ovoj temi otvoreno je pričala i sama Luna dok je učestvovala u rijalitiju Zadruga 1. Veljkov prvi značajniji ljubavni angažman bio je s Mašom Terzić, s kojom se čak i zaručio. Igrom slučaja, u to vrijeme s Anastasijom je bio zaručen i Zvezdanov sin Kostadin. Nakon raskida ove veze, Veljka su mediji povezivali s raznim atraktivnim ženama, među ostalima sa Sorajom Vučelić i Natašom Šavijom. Veljkovu ljubav osvojila je manekenka Ana Cakić. Rane faze njihove veze bile su burne, što je dovelo do višestrukih prekida i pomirenja. U međuvremenu je i Veljko uspio popraviti odnos s Mašom. Nakon što su shvatili da njihova veza nema budućnost, Maša i Veljko zajednički su odlučili da je privedu kraju. Srećom, njihovo dugogodišnje prijateljstvo, koje datira još iz djetinjstva, ostalo je netaknuto. Veljko je trenutno u vezi sa Bogdanom Rodić, bivšom košarkašicom. Njihove zaruke dogodile su se u ožujku 2018., na Bogdanin 22. rođendan.

Preporučujemo