Ljubavni život popularne pjevačice Rade Manojlović je u fokusu javnosti posljednjih dana. O nedavnom romantičnom partneru Rade Manojlović, domaći mediji bruje danima. Emisija “Paparaco lov” uspela je da uhvati pevačicu kako deli strastveni poljubac sa zagonetnim muškarcem koji ju je kasnije otpratio nazad u njenu rezidenciju. Kako prenose mediji, Rada Manojlović se trenutno zabavlja sa muškarcem po imenu Vladan, koji je već duže vreme njen lični vozač. Vladan je ranije bio oženjen i ima dvoje dece, a oni koji su imali priliku da komuniciraju sa njim veoma ga cene.

Vlada, koji je istih godina kao i Rada, već je iskusio brak i roditeljstvo. Nakon udruživanja sa Radom, Vlada je već bio razveden i imao je dvoje dece iz te prethodne zajednice, koja se nesrećno završila. Poreklom iz Beograda, on je nadaleko poznat kao osoba najvećeg integriteta i obične prirode. Njegove izuzetne roditeljske vještine blistaju dok svaki raspoloživi trenutak posvećuje svojoj djeci, pokazujući svoju nepokolebljivu posvećenost njihovoj dobrobiti. Uočio sam da ga poznaju brojni pojedinci u gradu, a postoje i spekulacije o njegovom besprekornom karakteru kao izuzetnog i odanog pratioca. Prema pouzdanom izvoru koji je razgovarao za “Blic”, on je neko kome se može bezuslovno verovati i na koga se može osloniti u svakoj situaciji.

Rada je opovrgla tvrdnje o njenoj umešanosti u nedavno uspostavljenu vezu. Rada Manojlović je u intervjuu za “Skandal” izrazila blizak odnos sa Vladom, koja joj je podrška već više od tri godine. Trenutno nema dečka jer je njen fokus na svom poslu i dovršavanju dugo očekivanog albuma za svoju predanu bazu obožavatelja. S obzirom da je album pri kraju i njegovo izdavanje je na pomolu, Rada je potpuno zauzeta i u ovom trenutku nema ni vremena ni namjera za romantičnog partnera. Značajna promjena u odnosu na ranije je to što je pjevačica, koja je godinama konstantno izražavala nespremnost za brak i djecu, sada priznala da je došlo vrijeme za zasnivanje porodice. Trenutno ne priželjkujem ozbiljnije obaveze, ali očekujem da će se moje želje promijeniti kada taj trenutak dođe i budem siguran. Mogućnost da svoj život provedem u samoći je uznemirujuća, jer me nadvija strah od usamljenosti. Zato smatram da je sada pravo vrijeme da stupim u brak i osnujem svoju porodicu. Nakon nastupa, dok se povlačim u udobnost svog kreveta, ne mogu da zagrlim svoje pesme. Iako je postizanje uspjeha i stjecanje publike svakako zadovoljavajuće, njihov značaj se smanjuje kada nema ko da uživa u njima. U prošlosti sam bio zaokupljen svojim radom i nisam prepoznao ovu istinu. Iako cijenim interesovanje i podršku moje publike, ne mogu a da ne čeznem za prisustvom moje porodice i ljubavi koju oni pružaju.

Poreklom iz požarevačkog sela Četerež, Radmila Manojlović je prvi put privukla pažnju 25. avgusta 1985. godine. Njen put do slave započeo je 2007. godine kada je učestvovala na cenjenom takmičenju Zvezda Granda i na kraju osvojila drugo mesto. Ovo dostignuće joj je poslužilo kao kapija da snimi očaravajuću numeru “Never Again”. Pored muzičkog bavljenja, uspešno je završila studije ekonomije na Univerzitetu u Kragujevcu. Godine 2009. očarala je publiku svojim zadivljujućim melodijama izdavanjem svog debitantskog albuma “Ten Below Zero”. Nakon trijumfa albuma, sarađivala je sa Sašom Matićem na očaravajućem duetu “Mešaj mala”, koji je pobrao široku popularnost. Radmila Manojlović je 2011. godine krenula u svoj drugi muzički poduhvat, “Marakanu”, nadovezujući se na ostvarenja svog debitantskog albuma. Po izlasku “Marakane”, Rada je sa Cvijom sarađivala u dinamičnom duetu pod nazivom “Nema me”, koji blista među brojnim živopisnim pesmama u njenoj opsežnoj diskografiji. Rada, istaknuta ličnost u muzičkoj industriji, čvrsto se etablirala kao jedna od najuticajnijih zvijezda u regionu. Poznata po svojim hitovima na top listama i sposobnosti da očara publiku neviđenom atmosferom, stekla je odane sljedbenike. Njena neodoljiva privlačnost, istinska autentičnost, vokalna snaga koja izaziva strahopoštovanje, izuzetan talenat i zarazni ritam doprineli su njenom izuzetnom uspehu. Brojni su faktori koji su novogodišnjim nastupima Rade Manojlović doveli do ogromne popularnosti. Prisutni jednoglasno svjedoče o izvanrednom spektaklu koji se odvija kada ova izuzetna pjevačica izađe na scenu ovom značajnom prilikom. Kroz svoju decenijsku karijeru, konstantno je očarala publiku bezbrojnim nezaboravnim novogodišnjim nastupima.

Preporučujemo