Ninu Badrić i njene kolege ali i publika smatraju jednom od najvećih dama na muzičkoj sceni. Nina Badrić je sa svojih šesnaest godina posudila svoj vokalni talent kao prateća pjevačica renomiranim grupama poput Parnog valjka i Prljavog kazališta. Upravo za vrijeme dok je radila u jednom butiku njezino milozvučno pjevušenje čuo je Dino Dvornik koji ju je brzo otpratio u razne zagrebačke producentske kuće. Svoj veliki debi na “Croviziji” imala je 1994. zanosnom izvedbom pjesme “Ostavljam te” i osvojila toliko željeno prvo mjesto. Na “Dori” je pozornicu pokrasila zanosnom melodijom “Godine nestvarne” i osvojila respektabilno deseto mjesto.

Sljedeće godine izašao je Ninin nastupni album “Nestvarne godine” pod cijenjenom diskografskom kućom “Croatia Records”. Ponovno je krasila pozornicu “Dore”, ovoga puta s nepunih osamnaest godina izrekavši iskrenu baladu “Odlaziš zauvijek”. Godine 1997. Nina je krenula u stvaranje svog albuma “Personality” na kojem se nalazila zapažena pjesma “Ja za ljubav ću moliti”. Ovo izvanredno postignuće donijelo joj je dva prestižna Porina, koja su je proglasila najboljom ženskom vokalnom interpretacijom, a njezin album slavili su kao najbolji u žanru pop i zabavne glazbe. Nina Badrić posjeduje izniman vokalni talent koji ju je konstantno izdvajao od njezinih vršnjaka, no njezin osobni život ostaje uglavnom neotkriven. Dok Nina svojim obožavateljima nudi uvid u svoja svakodnevna iskustva, postoji velika znatiželja oko njezinih romantičnih nastojanja. Mnogi se pitaju je li Nina ponovno pronašla ljubav.

U razdoblju od 15 godina Nina Badrić bila je duboko zaljubljena, ali ne u bilo koga, već u jednog bogataša. Nažalost, njihova zajednica nije opstala. Nina i Bernard Krasnić bili su u ljubavnoj vezi 12 godina. Godine 2003. zaručili su se u Dubrovniku, a potom i vjenčali. Međutim, samo tri godine kasnije njihovoj je vezi došao kraj. Nina je jednom prilikom izrazila svoje razočaranje ishodom njihovog braka unatoč tome što mu je dala ne samo jednu, nego dvije prilike da uspije. No, utjehu je pronašla u činjenici da su učinili sve što je bilo u njihovoj moći da spase svoju vezu, te stoga nije mogla kriviti samo sebe. Osobni život Nine Badrić postao je predmetom zanimanja, a u narednim je godinama odlučila javno ne otkrivati ​​nove ljubavne partnere, a njezin se bivši suprug u međuvremenu ponovno oženio.

 

Stvorivši pravu pomutnju na Instagramu, poznata pjevačica podijelila je fotografiju koja je obožavatelje ostavila u čudu i nagađanjima, potaknuvši pitanja o potencijalnoj novoj romansi. Međutim, njihove su se nade brzo raspršile jer se pokazalo da se radilo samo o dugogodišnjem prijateljstvu. Tijekom boravka u Beogradu Nina Badrić iskoristila je priliku za ponovno druženje s davno izgubljenim prijateljima. Jedna od prigoda za pamćenje bila je proslava na kojoj se družila s poznatim voditeljem i dizajnerom Boškom Jakovljevićem. Njihov veseli susret zabilježila je fotografija koju je Nina podijelila na svom profilu. Boško je stalno izražavao svoje divljenje prema Nini kao omiljenoj pjevačici, osiguravajući da nikad ne propusti nijedan njezin nastup u Beogradu. U rijetkim trenucima dokolice, Nina i Boško se obavezno sastaju, što rezultira zbirkom brojnih fotografija snimljenih tijekom godina. Nina je u iskrenoj poruci izrazila svoju čežnju za ljubavlju i privrženošću. Mjesec koji je sjao iznad simbolizirao je njihovu sreću. Boško joj je, kao odgovor, priznao riječi i podijelio zajedničke fotografije. Boško je ispod Nininih fotografija izrazio radost zbog njihovog ponovnog susreta nakon dugog izbivanja od 100 godina, istaknuvši njihovu ljepotu i neizmjernu ljubav prema njoj. U svom komentaru osvrnuo se na snimku i poželio joj da doživi istu sreću kao on kada se tog jutra probudi i vidi njenu objavu. Boško Jakovljević, višestruki pojedinac koji se ističe u voditeljstvu, dizajnu i modelingu, krenuo je u svoj manekenski put u iznimno mladoj dobi. Osim manekenstvom, okušao se i u sferi menadžmenta. Inauguralnu emisiju koju je imao privilegiju voditi bio je nitko drugi nego ‘City Club’. Imao je priliku voditi razne emisije, uključujući “Za milijun godina”, “Sav taj pink”, “Suknje i kravate” i “Plesom do snova”. Osim voditeljske karijere, okušao se iu svijetu modnog dizajna, stvarajući kolekcije za renomirane brendove kao što su Martini Vesto i PWL. Čak se okušao i u manekenstvu, pojavivši se u spotu “Ti si moj grijeh” redatelja Dejana Milićevića. U ovom zadivljujućem videu, snimljenom u velikoj sali Narodne banke Srbije, Lepa Brena je prikazana kao Kleopatra, dok je on tumačio ulogu moćnog faraona.

Preporučujemo