Nakon svadbene ceremonije na farmi prije gotovo dvije godine, rezidencija Branislava Trifunovića i Tihane Lazović doživjela je transformaciju u prostranu nekretninu po principu otvorenog koncepta. Kako bi što prije opremili svoj dom, glumački dvojac se posvetio odabiru namještaja, bojama zidova i podnim oblogama. Unatoč stalno rastućem obimu posla, za koji se činilo da nikad neće biti kraja, prioritet im je bio dovršiti zadatak.

Na temelju najnovije fotografije podijeljene na Instagramu, čini se da je  par postigao željeni ishod.Slika prikazuje kuhinju sa smeđe-zelenim nijansama u prvom planu. Privlačnost sjene zainteresirala je mnoge koji se bave uređenjem životnih prostora, pa tako i one koji će se u takav pothvat tek upustiti. Prema dostupnim informacijama, može se zaključiti da je kuhinja poznatog para napravljena od šperploče. Kuhinja je opremljena s dvije integrirane pećnice, hladnjakom, zamrzivačem, crnim sudoperom i prostranom radnom pločom. Osim toga, kuhinja ima elemente koji se aktiviraju dodirom za laku dostupnost.

Dom Branislava Trifunovića i Tihane Lazović može se pohvaliti mnoštvom polica koje se protežu i izvan kuhinje i razbacane su po cijelom stanu. Nedvojbeno je da je njihovo vlastito nahođenje vodilo uređenje prostora. Njihov primarni cilj bio je stvoriti lijepo i funkcionalno okruženje, ali iznad svega, njegovati jedinstveni osjećaj energije doma koji će dočekati i oduševiti njihove posjetitelje.

Glumac i glumica nakon vjenčanja rado zabavljaju svoje vršnjake i poznanike i pozivaju ih često u svoj dom. Nedavno je fotografija koju je na Instagramu objavio Milan Marić pružila letimičan uvid u privatni svijet slavnog para, a na njoj je snimka iz njihove rezidencije. U komentarima su korisnici izrazili svoje divljenje.

Preporučujemo