Više od dva desetljeća u braku su  bili Aleksandar Srećković Kubura i Marija Savić. Bili su blagoslovljeni s dva sina; Aleksandrom  i Vanjom koje  ali njihov brak nije opstao. Miran i idiličan obiteljski život narušen je glumčevim preljubom. Da je Kubura bio nevjeran supruzi s 18 godina mlađom producenticom Petrom Radivojević, javno je objavljeno 2015. godine.

 

Putevi Petra i Kubure prvi put su se susreli tijekom rada na studentskom filmu. Petra, koja je tada još studirala, bila je organizatorica projekta. Nakon tog prvog susreta, njih dvoje su više puta viđeni zajedno u javnosti. Kružile su glasine da su tri mjeseca bili u tajnoj vezi, što je na kraju preko medija dospjelo do ušiju Kuburine supruge. Petra je tada  u razgovoru za „Blic“ indirektno potvrdila njihovu vezu. “O trenutnom stanju Kuburinog odnosa sa suprugom ne mogu puno govoriti, niti želim ulaziti u detalje toga. Na kraju je njegova odluka koje će radnje poduzeti nakon ovog iskušenja. Mogu se poistovjetiti s njegovim borbama budući da i ja dolazim iz obitelji rastavljenih roditelja i razumijem koliko to može biti teško”.

Unatoč svim preprekama, Aleksandar i Marija bili su odlučni obnoviti svoju ljubav. Ostali su zajedno i pokuašli da poprave stvari ali im to ipak nije pošlo za rukom. Nažalost, nakon šest godina odlučili su raskinuti brak, a bivša supruga Aleksandra Srećkovića Kubure uzvratila im je istom mjerom. Instruktorica fitnessa priznala je da se poslužila trikom koji je naučila prije nekoliko godina kada je svjedočila kako Kubura na sličan način uživa u jednom kafiću. Priznala je da je kopirala scenarij, da bi mu se osvetila. Iako se suzdržala od spominjanja prijašnjih problema s kojima se možda suočavala, smatra nepotrebnim govoriti o trenutnoj situaciji, u kojoj su u javnosti osvanule njezine fotografije s određenim gospodinom.

Iako su događaji koji su se dogodili s Kuburom možda izazvali nesuglasice između njega i njegove bivše supruge, Petra se u međuvremenu pomaknula s tog poglavlja u svom životu. Danas je zadovoljno udana za Uroša Petronijevića, s kojim dijeli dvoje potomaka, i uživa u mirnom obiteljskom životu.

Preporučujemo