Suad i Mersada, par iz Bosne, zajedno su sedam mjeseci i njihova veza izazvala je veliku pometnju u njihovoj zajednici. Jedinstveni aspekt njihove zajednice je značajna razlika u godinama između njih, koja se proteže čak 25 godina.. Iako imaju ukupno 12 djece, nemaju nijedno zajedničko. Suad i Mersada ističu da od početka žive u slozi i da u zajedničkom domaćinstvu nisu nailazili na sukobe.

 

Unatoč teškoj financijskoj situaciji i nedostatku struje, ljubav ovog para ostaje snažna i nepokolebljiva. Oni se bez greške brinu jedni o drugima, a njihov nedostatak električne energije nije prepreka jer se oslanjaju na generator za napajanje svog doma. Suad, gostujući na YT kanalu “TV Krajina”, objašnjava da je njegova sposobnost da obezbijedi struju za svoju obitelj direktno povezana sa njegovim finansijskim mogućnostima. Kad ima novaca, kupuje gorivo za generator, ali kad je novca malo, njegova obitelj mora sjediti u mraku. Suad je otac petero djece koja pohađaju školu. Zbog operacije i dviju ozljeda bez posla je gotovo godinu dana, a priznaje da fizički više nije sposoban za naporne poslove.

Nakon što se prije pet godina uselio u kuću koja mu je velikodušno darovana, i dalje je bez električne energije. Unatoč tome, skupljajući drva za ogrjev uspio je osigurati egzistenciju za svoju obitelj. Iako se oslanjaju isključivo na dječji doplatak koji dobivaju, on na sve načine nastoji poboljšati njihove životne uvjete. U siječnju 2022. Suaduova supruga, koja je rodila 10 potomaka, preminula je, ostavljajući ga da se sam brine za sve svoje nasljednike, dok se istovremeno bavi vlastitim zdravstvenim problemima. Nasuprot tome, Mirsada je okončala šestogodišnji brak i sada je samohrana majka dvoje djece od 3 i 5 godina. Nakon prvog upoznavanja, obje osobe izrazile su pozitivne osjećaje jedna prema drugoj. Suad je otkrio da ju je prvi put ugledao na bazenima i od tog trenutka ostao je oduševljen. Ono što ga je još više privuklo k njoj bio je način na koji je komunicirala s djecom. Priznao je da preferira mlađe žene, te da ne bi razmišljao o vezi s nekim starijim, čak ni da su njegovih godina.

U roku od samo osam dana od početka njihove veze, ona se tajno preselila živjeti s njim, a da nije obavijestila svoju obitelj. Unatoč početnim nesuglasicama sa svojim najbližima, oni drže da je njihova trenutna situacija optimalna, te da je njihova obitelj prihvatila njihovu odluku o suživotu. Mirsada tvrdi da je njezina prilagodba na situaciju bila besprijekorna, te da njezine godine u tome nisu igrale nikakvu ulogu. Mirsada također ističe da ima odličan odnos s djecom, koja je od milja zovu “mama”. Iznad svega, održavanje harmonije joj je od iznimne važnosti. Nakon završetka brakorazvodne parnice, žele da se njezino dvoje djece iz prethodnog braka sjedini s njima. Suad kaže da mu je na prvom mjestu druženje s djecom. – Predao sam svu potrebnu papirologiju – rekao je. Suadova partnerica, koja ima samo 24 godine, dodala je svoju perspektivu. Već pet mjeseci ne mogu viđati svoju djecu jer mi je bivši suprug to branio. Oboje se nadaju da će se to promijeniti i da će i Mirsadina djeca živjeti sa njima.

 

 

Preporučujemo