Aleksandra Prijović, pop-folk pevačica, rođena je 22. septembra 1995. godine u Somboru. Danas važi za najuspješniju pjevačicu koja puni sve arene i koncertne sale u rekordnom roku. Priznanje je stekla učešćem u muzičkom takmičenju “Zvezde Granda”. Trenutno je udata za srpskog sportskog agenta i menadžera Filipa Živojinovića, sa kojim ima sina Aleksandra. Beograd i Los Anđeles su gradovi u kojima par živi, ​​dele svoje vreme na njih dvoje iz ličnih i profesionalnih razloga.

Tokom tri večeri, poznata pevačica Aleksandra Prijović održala je nezaboravan niz koncerata u Beogradskoj areni. Njena popularnost bila je evidentna kada je rasprodala tri nastupa u Areni Zagreb, a vlada veliki interes oko njenog predstojećeg nastupa u Sarajevu. Prijović je nedavno pustio u prodaju karte za četvrti nastup u zagrebačkoj Areni, koje su gotovo odmah rasprodate. Nadalje, u roku od jednog dana uspjela je rasprodati karte za Čair. Uzbuđenje koje su izazvali njeni koncerti izazvalo je ludnicu na društvenim mrežama, a mnogi su pokušavali da dokumentuju njenu raniju karijeru.
Naime, pojedinci se fokusiraju na njen izgled tokom audicije za muzičko takmičenje Zvezda Granda, a komentarišu njene crte lica i fizičku formu pre bilo kakvih hirurških zahvata. Jedna posebna fotografija je privukla pažnju korisnika Twittera. Aleksandra je uslikana u svojoj spavaćoj sobi u mini haljini koja odiše udobnošću i lakoćom. Iako nije nosila šminku, samouvjereno se nasmiješila i pozirala pred kameru.
Njeni pratioci su pomno pregledali fotografiju, bilježeći manje detalje poput vidljivih ružičastih naramenica grudnjaka i klima uređaja spojenog preko utikača na struju. Prije ispitivanja trenutnog izgleda pjevačice, ključno je analizirati njen izgled u ranijem periodu. Neke od datih povratnih informacija bile su koncentrisane isključivo na fizičke karakteristike subjekta, koje su ostale stabilne tokom vremena. U međuvremenu, drugi su pohvalili njen uspon do zvijezda, s obzirom na njeno porijeklo iz ruralnijeg mjesta.
Preporučujemo