Pjevačica Cakana se proslavila izvođenjem izvornih pjesama i ima svoj bazu vjernih fanova. Kada je u pitanju njen privatni život i tu je ispunjena a malo ko zna da se udavala dva puta. Gotovo trideset godina Dragica Radosavljević Cakana uživa u blaženom braku s odvjetnikom Nebojšom Negićem, a njihova duboka ljubav natjerala je mnoge da previde činjenicu da on nije Cakanin prvi bračni partner.Zagonetni Boris, kojeg je Dragica Radosavljević Cakana upoznala s nepunih devetnaest godina, bio joj je prvi bračni partner. Podrijetlom iz Beograda, Boris je radno ljeto proveo u Makarskoj, upravo na mjestu gdje se Cakana odvažila vidjeti svoju sestru.

 

S nepunih devetnaest godina sreo sam ga u pitoresknom primorskom gradiću Makarskoj. Bio je to izvanredan susret koji se odvijao u pozadini mora. Budući da dolazim iz male, ograničene sredine, dolazak nekoga iz Beograda koji mi je uzvratio ljubav bio je ništa drugo do oslobađajuće iskustvo.

Privlačnost bijega iz mog skromnog podrijetla bila je neodoljiva. Naša je ljubav bila čista i sveobuhvatna, i dala mi je slobodu da se oslobodim ograničenja svog života u malom gradu. On je sa 21 godinom utjelovio mladolikost i vitalnost. To su bili osjećaji podijeljeni s medijima tijekom tog vremena, dok sam se prisjećao početka našeg neobičnog zajedničkog putovanja.

  • Ispričala je vrijeme kada je tajila svoju vezu, pažljivo skrivajući pisma koja je pisala majci, otkrivajući ljubav prema jednom mladiću i namjere da se uda. Međutim, njezin je otac otkrio ta pisma, što je izazvalo veliku pometnju.

Bez oklijevanja, hrabro je upoznala Borisa sa svojim ocem. Nažalost, zbog nepredviđenih okolnosti, njihov brak nikada nije zaživio, ostavljajući je u neugodnom stanju. S 21 godinom ponosno je rodila Maju.

 

Tijekom svoje rasprave, pjevačica se iskreno osvrnula na raspad svog prvobitnog braka, priznajući vlastitu odgovornost za odvajanje od bivšeg supruga. Točnije, njezini vlastiti osjećaji ljubomore na kraju su odigrali ključnu ulogu u odluci da prekinu njihov brak.

Cakana je izjavila da je ljubomora konstantno prisutna kroz njen život. Priznala je da tamo gdje je ljubav, ljubomora je često prati. Cakana je otkrila da je njen prvi brak okončan zbog ogromnog uticaja ljubomore. Iako su postojali i drugi čimbenici koji su doveli do njihovog razdvajanja, ljubomora se pokazala kao jedna od najmoćnijih i najutjecajnijih sila u njihovoj vezi, koja ih je u konačnici razdvojila.

Čak i nakon razvoda, Cakana je zadržala pozitivan odnos s prvim suprugom, dosljedno ističući njegovo iznimno očinstvo i iskazujući međusobno poštovanje.

Po ulasku u drugi brak došla je do duboke spoznaje da je njen suprug Nebojša oličenje njenog idealnog partnera. Ipak, otvoreno priznaje da je često obuzimaju osjećaji ljubomore koji proizlaze iz duboko ukorijenjenog straha od nevjere.

Prema riječima pjevačice, Neša i ona suu vezi pune ljubavi i poštovanja duge 23 godine. Iako među nama postoji zdrava razina ljubomore, ona nikada ne eskalira do te mjere da izazove probleme. Naš temelj je izgrađen na poštovanju, toleranciji i ljubavi, što ostaje najvažniji aspekt naše povezanosti.

Biografija:

  • Od svoje 19. godine svoj dom i karijeru gradi u Beogradu. Maria, njegova kći, plod je njegovog prethodnog braka s Borisom. Trenutno je u sretnom braku s Nebojšom Negićem, odvjetnicom iz Beograda. U slobodno vrijeme par rado provodi na svom imanju u Sremčici, obližnjem naselju. Cakanin uspon do slave dogodio se kasnih 1980-ih, unatoč dugoj povijesti pobjeđivanja na amaterskim pjevačkim natjecanjima od djetinjstva.

Isprva nastupajući s KUD-om “Elektronska muzika”, a kasnije s “Lolom”, dobila je priliku i na turneji s Lepom Lukić kao producentom. Drugi su glazbenici ubrzo primijetili njezin talent, često je angažirajući za vlastite nastupe. Iako je bila poznata u Beogradu, njena slava još se nije proširila Jugoslavijom.

Nakon pobede na festivalu “Prvi glas Srbije”, snimila je svoj prvi album koji je objavio PGP RTB. Pjesma Osećam s tog albuma brzo je zasjenila popularnost same umjetnice. U trenutku kada je krasila televizijsku pozornicu “Pitajmo zajedno”, pjesma se zauvijek ispreplela sa zanosnim glasom njezine izvođačice.

Dok se ističe u mnoštvu glazbenih stilova, uključujući rock, pop i folk, njezina obrada autentičnih srpskih melodija učvrstila je njezinu reputaciju. Iako će se drugi možda okušati u ovim pjesmama, one će zauvijek biti sinonim za ime Dragice Radosavljević Cakane.

Preporučujemo