Na domaćoj estradi je čini se, jako teško održati prijateljstvo i jako veliki broj pjevača ima neke sukobe. Dešavalo se da dvije osobe budu veliki prijatelji a onda njihov odnos nešto naruši. Prije nekoliko godina prekinuto je nekada čvrsto prijateljstvo pjevačica Seke Aleksić i Dare Bubamare, što je izazvalo veliku buru u javnosti.Prijateljstvu Dare Bubamare i Seke Aleksić došao je kraj iz otkrivenog razloga. Iako se o tome nikada nisu javno oglašavali, razdor je nastao kada je Dara zakazala koncert u Beogradskoj areni za 21. april, dok je Seka shvatila da je njen datum 14. april.

 

Dara Bubamara je u emisiji neustrašivo iznosila detalje iz privatnog života i veza, rasvjetljavajući razloge svog razlaza sa Sekom Aleksić. Nekada jaka veza između Dare i Seke naglo je prekinuta, a Dara je izrazila kajanje što je Seki nanijela bol i sumnju da ju je bivši prijatelj namjerno potkopavao.

Doživio sam emocionalnu bol od određene osobe, a obojici nam je jasno tko je ta osoba. Ta osoba mi je nanijela štetu u vezi s koncertom, jer su se lažno predstavili kao moj prijatelj. Unatoč mojoj tadašnjoj hospitalizaciji, ta je osoba nastavila s koncertom samo sedam dana prije mog. U pitanju je Seka Aleksić.

  • Dok sjedimo rame uz rame u Amidža showu, koristim priliku da najavim svoj nadolazeći koncert u studenom. Međutim, na moje iznenađenje, ona brzo zaokupi svjetla reflektora i zakaže svoj događaj samo sedam dana prije mog. Zbunjeno, posegnem za njom i raspitam se o iznenadnoj promjeni.

Ona odgovara nejasnim objašnjenjima koja uključuju menadžere i nepredviđene okolnosti. Podsjećam je da je znala za moj koncert još od studenog, ali je svoj namjerno odlučila zakazati mjesec dana kasnije. Ne mogu a da ne posumnjam da je u pitanju neka skrivena ljubomora ili skriveni motivi. Možda je dobila novčane poticaje da potkopa i mene i Darinku.

 

Budući da Darinki nedostaje smjernica, regrutiram najmoćnije pojedince za ozvučenje i postavljanje pozornice. Vjerujem da niti jedan drugi pjevač nije imao ovako izvanredan koncert. Zanimljivo je da je ovaj događaj ostvaren bez ikakve financijske potpore.

  • Sama sam stvorila kaos. Ja sam izašao kao pobjednik, a njezin se nastup pretvorio u carstvo prosvjetljenja, nalik na skromni sajam osvijetljen s tri žarulje i popraćen duševnim melodijama. Bilo je to doista iskustvo iz noćne more.

Božanska kazna zadesi one koji sudjeluju u korupciji. Neki su se pojedinci toliko potrudili da me natjeraju na predaju. Zamislite samo to. Vršene su i diverzantske radnje, uz zahtjeve da se neke stvari zataškaju.

No, uskoro ćete svjedočiti pravoj biti koncerta. Moj brat i ja borili smo se hrabro, poput ljutih lavova. Kad nastupaju na pozornici, ne mogu imati suputnika s kojim provode svaki dan, jer se bave istom profesijom. Jednostavno, ne ide”, izjavila je Dara Bubamara i napomenula da od tada više nema nikakvu komunikaciju sa Sekom.

Nemam želju surađivati ​​s onim pojedincima koji su uzrokovali štetu ili negativna iskustva u mom životu. Oni jednostavno ne postoje u mom svijetu. Razvio sam selektivno pamćenje kada su u pitanju neugodni pojedinci i situacije. Odlučio sam ne priznati ih niti raspravljati o njima jer me ne zanimaju. Međutim, kada uspostavim pravo prijateljstvo, to je slično bratskoj vezi.

Biografija:

  • Radojka Adžić, poznata kao Dara Bubamara, rođena 21. svibnja 1976. u Novom Sadu, etablirala se kao istaknuta osoba srpske glazbene industrije. Na svoj je glazbeni put krenula kao članica “Dara Bubamara Show Banda” krajem osamdesetih, što je u konačnici i inspiriralo njezino umjetničko ime.

Dara je brzo osvojila publiku svojom iznimnom vokalnom snagom i magnetskom prisutnošću, što ju je navelo da se 1995. odvaži na solo karijeru. Tijekom svoje slavne putanje, predstavila je dvanaest studijskih albuma, učvrstivši svoju poziciju jedne od najistaknutijih pop-folk pjevačica u regiji.

Od malih nogu Dara je krenula u svoju glazbenu odiseju. Još u djetinjstvu imala je privilegiju pokazati svoj talent kao prateći vokal renomirane pjevačice Lepe Lukić, označivši ključni trenutak u svom glazbenom odrastanju.

Ovo iskustvo ne samo da je potvrdilo njezine prirodne sposobnosti, već je i utrlo put budućim glazbenim eskapadama. Unatoč suočavanju s preprekama, kao što su medijska nagađanja o njezinom odlasku iz srednje škole, Darina nepokolebljiva predanost svojoj glazbenoj strasti nikada nije pokolebana.

Preporučujemo