Ceca Ražnatović, poznata folk pevačica, boravi u prelepoj vili koja se nalazi preko puta Zvezdinog stadiona. Naziv ulice i kućni broj njene vile opšte su poznati meštanima. Rezidencija njene porodice u Žitorađi je takođe raskošna i raskošna, a zgrada je dizajnirana da podseća na moderan dvorac. Ceca je često u javnosti izjavljivala da je njena porodica uz nju od samog početka, te se čini da se ona njima ipak tokom godina odužila za to. Snimci iz vazduha, koje je snimio “Paparazzo Lov”, podjednako su zapanjujući iz ptičje perspektive kao i sa nivoa tla.

Sama veličanstvenost vile i njenog imanja dovoljna je da vas ostavi u stanju šoka i zaprepašćenja, koji podseća na zamak iz Diznijeve bajke. Poznata pevačica i njena brata i sestra Lidija odrasli su na lokaciji koja se nalazila u neposrednoj blizini Prokuplja. Njihovi roditelji Mirjana i Slobodan Veličković i danas žive u Žitoraži. Kada su odlučili da ostanu u svom rodnom gradu, njihova ćerka je dala sve od sebe da osigura da im ništa ne nedostaje.

Imanje se nalazi u centru sela, ograđeno visokom barijerom za dodatnu privatnost. Sigurnost je dodatno pojačana implementacijom video nadzora. Na čelu imanja stoji ogromno prebivalište koje upadljivo podsjeća na zamak. Stan je prožet mnoštvom prozora, što omogućava dovoljno prirodnog osvjetljenja. Cecina majka Mira je bila prosvetni radnik, dok je njen otac počeo kao mehaničar pre nego što je prešao u politiku i na kraju je izabran za gradonačelnika njihovog grada.

Ceca ima mlađu sestru Lidiju, koja je rođena samo jedanaest meseci posle nje. Nakon što su je odgajali baka i deda Čedomir i Velika, Cecini izuzetni talenti su se brzo pokazali. Mogla je da govori sa nepunih šest meseci, a da hoda sa devet. Sa devet godina imala je svoj debitantski nastup u školskoj predstavi, koja je u to vrijeme prijala publici.

Preporučujemo