Javnost je zaintrigirana ljubavnim životom Ane Kokić od  razvoda. Nova veza i brak njenog bivšeg muža, koji je nedavno sa novom izabranicom dobio i sina, naveli su ljude da se zapitaju da li je i Ana prešla na novu romansu. Uprkos glasinama i spekulacijama, Ana je izrazila zadovoljstvo svojim trenutnim stanjem stvari. Ona je zadovoljna svojim životom i izjavila je da voli biti sama i nevezana. Umjesto toga, svu ljubav i pažnju usmjerava na ćerke, koje dijeli sa bivšim supružnikom Nikolom.

Ana Kokić je nedavno otkrila novu strast za predstavljanjem. Ovo otkriće postalo je značajan dodatak njenom životu, jer se prethodno posvetila ličnom razvoju i profesionalnom napredovanju u karijeri pjevačice. Prema pisanju medija, Ana je željno i promptno prihvatila poziv da vodi emisiju, ne vodeći računa o tome kako bi ovaj novi poduhvat mogao uticati na njenu pevačku karijeru. Kako bi ispunila ovu novu obavezu, pristala je da napravi pauzu od svojih trenutnih obaveza. Jasno je da se ona više posvetila i svom profesionalnom uspjehu.

Večeras se održava dugo očekivana premijera emisije “Jedi ako hoćeš”, tok šoua Ane Kokić. Anin inovativni pristup domaćinstvu privukao je pažnju mnogih jer ona planira da svoje goste uključi u diskusije o aktuelnim dešavanjima, služeći ih nekonvencionalnim i jedinstvenim jelima.

Ova nova faza njene karijere nesumnjivo je izvor radosti za Anu Kokić. Već duže vrijeme je poznata po pozitivnoj energiji i zaraznom osmijehu, zbog čega joj kćerke i bivši suprug Nikola Rađen ostaju nepokolebljivi. Nikola je uvek spreman da brine o njihovim ćerkama kad god je Ana odsutna poslom. Osim toga, njihove kćerke vole da provode vrijeme sa svojim mlađim bratom.

Preporučujemo