O Ceci i njenom životu se skoro sve zna pa tako i da joj je njena sestra najveći oslonac i najvažnija osoba pored njene djece. Zet Svetlane Cece Ražnatović  u njihovim je životima već dvadeset godina, a o njemu se javnosti ne zna gotovo ništa. Osim što je Lidiji bio dobar suprug, odani šogor Ceci  on je zamjenjivao muške figure koje su gubitkom supruga nestale iz njezina života. Podsjetimo, Predrag Ocokoljić je karijeru započeo u Beogradu u nižerazrednim klubovima a igrao je i u Obiliću.

 

Do prije dvije godine živjeli su u Cecinoj vili na Dedinju . Poznato je da su njih dvoje bili jako bliski, a pjevačica je nakon udaje za Željka Ražnatovića dovela i sestru iz Žitorađe. Suprug Lidije Ocokoljić bio je optužen zajedno s Cecom u sudskom postupku protiv nje, no tada su sve optužbe odbačene. Lidija i Predrag i dalje uživaju u skladnom braku sa svojom djecom, vole se kao i prvog dana, a njihov odnos sa Sekom i njenom obitelji već je dvadeset godina netaknut i skladan. Unatoč tome, uvijek su poštovali svoju odluku da se javno ne eksponiraju, štiteći svoje živote i živote svoje djece od znatiželjnih očiju javnosti. Lidija Ocokoljić (48), sestra folk kraljice Svetlane Cece Ražnatović, oduvijek je bila zagonetka za javnost, iako smo je imali prilike sresti na brojnim događanjima, ali potpuno je udaljena od svijeta estrade.

 

Razumije se da je Lidija samo 11 mjeseci mlađa od Cece, a pjevaču je uvijek bila najveća podrška u životu, podržavajući ga u svim teškim trenucima. Lydia je oduvijek bila jako vezana za svoju sestru, koja je od nje mlađa samo godinu dana. Njihovi roditelji Slobodan i Mirjana Veličković odgajali su ih od malih nogu kroz život rame uz rame, a i dan danas održavaju vrlo blizak odnos. Inače, Lidija je prije 18 godina stala na “Ludi kamen” s nogometašem Predragom Okokoljićem, a potom su u braku dobili četvero djece, Helenu Na, Victora te blizance Petera i Ilyu. Sekin sin Veliko preminuo je prije nekoliko godina, a prema riječima tete Lidije čak je dao istetovirati njeno ime na prsa kako bi izrazio ljubav.
Poznato je da Svetlana Ražnatović ima veoma blizak odnos sa sestrom, bez koje ni njena deca Veljko i Anastasija ne mogu da zamisle život.

 

Lidija Ocokoljić,sestra Svetlane Cece Ražnatović je velika podrška njenoj djeci, s kojom je prolazila kroz najteže trenutke. Nakon ubojstva Željka Ražnatovića Arkana, ona se s obitelji preselila u vilu u Ljutice Bogdana kako bi uvijek bila uznjih. Lidija već dvadeset godina ljubi svog supruga Predraga, ao njemu se u domaćoj javnosti malo zna. Iako medije uvijek zanima sve o misterioznom Cecinom zetu, on svoj život nastoji zadržati u tajnosti. Poznato je da je Predrag, koji je upisao čak dva nastupa u dresu reprezentacije, bio predani sportaš koji je kasnije postao predani otac četvero djece. Lidija i Predrag u braku već gotovo dvadeset godina imaju četvero voljene djece, kćer Helenu, sina Viktora te blizance Iliju i Petra. Osim što je bio najbolji otac svojoj djeci i divan suprug Lydiji, Predrag je bio surogat muška figura u životima Cece i njezine djece. Danas je brak ovog para ostao skladan, zaljubljeni su jedno u drugo kao i uvijek, a njihov odnos sa Sekhar i njezinom obitelji ostao je netaknut i skladan već dva desetljeća. Ipak, i danas uvijek poštuju svoju odluku da se javno ne eksponiraju i zaštite svoje živote i živote svoje djece od znatiželjnih očiju javnosti.

Preporučujemo