Poznato je da je supruga poznatog pjevača Harisa Džinovića dosta mlađa od njega i da je prava ljepotica. Fotografija Meline Džinović izazvala je značajnu pažnju i raspravu. Osim što je uspješna u karijeri, supruga Harisa Džinovića je i odana supruga i nesebičan roditelj. No, njezin zanosni izgled nerijetko privlači komentare i pažnju koja se ne može zanemariti.

Mnoge žene pronalaze inspiraciju u njezinom istančanom osjećaju za modu, jer je često zastupljena u modnim kolumnama. Njezin stil primjer je mnogima, a čini se da njezina privlačnost s godinama samo raste. Ovu ženu često opisuju kako stari kao dobro vino, jer se čini da protok vremena nema nikakvog utjecaja na njezin fizički izgled. Bilo da je odjevena u formalnu odjeću za poseban događaj ili ležerniju odjeću, nemoguće je izbjeći komplimente za njen zadivljujući izgled.

Najnovija slika Meline Džinović, koju je na “Instagramu” podijelila njena kćerka sa Harisom, izazvala je veliku pažnju. To je dokaz zašto je ova žena prepoznata kao jedna od najzadivljujućih i besprijekorno prezentiranih osoba. Melin debi na Đininom Instagram  računu izazvao je mnoštvo pozitivnih komentara koji ne prestaju. Jednoglasno se slaže da Melina nikad nije izgledala bolje, što potiče znatiželju koja je tajna njezinog mladolikog izgleda.

Kako  Haris ovo podnosi nije poznato ali je više puta isticao da mu nije drago što je njegova kćerka toliko aktivna na društveim mrežama i što kači porvokativne fotke. Da li je isti slučaj i kada je njegova supruga u pitanju ili se već navikao da je Instagram maltene neophodan u današnjoj komunikaciji posebno mladih ljudi,nije poznato.

Preporučujemo