Dok su studirali u Engleskoj, Ilija, milijarderski nasljednik “kralja urana”, susreo se s Mitrovićevom nasljednicom Kristinom. Ona je odrasla u bogatstvu a sada ima još više novca koji može da troši.  Kristina i Ilija su stekli naviku tjedno istraživati ​​razne destinacije, što je rezultiralo beskonačnim brojem luksuznih putovanjaprivatnim zrakoplovima. Osim toga, Kristina se nerijetko pohvali raskošnim poklonima i iskazima ljubavi, poput ekstravagantnih cvjetnih aranžmana koje joj Ilija neumorno priređuje iz dana u dan.

Kristinin budući suprug, koji svoja razmišljanja iznosi i na svom profilu, živi prema motu da je novac ispred ljudi. On čvrsto vjeruje u pravilo broj 1: stavljanje većeg naglaska na bogatstvo, budući da još nije naišao na dolar koji ne cijeni. Vjerojatno posjedujući jednu od najekstravagantnijih kolekcija odjeće, kćerka Željka Mitrovića vlada kao vlasnica garderobe koja može parirati i najraskošnijoj postojećoj. U raskošnom londonskom stanu kolekciju odjeće Kristine Mitrović krase isključivo vrhunski komadi.

Ovo mjesto nudi širok raspon artikala, uključujući bunde, cipele, jedinstvene odjevne kombinacije, izuzetan nakit i poseban odjeljak za torbe, što je njezina posebna opsesija. Čini se da kćerka Željka Mitrovića ima iskrene afinitete prema “Louis Vuittonu”, “Hermesu” i raznim drugim markama vrhunskih ženskih torbica, u koje je često potrebno uložiti i do 50.000 eura.

Ponosno je pokazala svoju novostečenu ružičastu ljepoticu i srdačno prihvatila njezinu prisutnost. Kristina je pozdravila toplim “Dobro došla kući”, namjerno izostavivši bilo kakav spomen porijekla svoje torbe. Opće je znatiželja tko je odgovoran za razmaženje nasljednice, je li to njezin otac Željko, vlasnik “ružičaste televizije”, ili njezin zaručnik Ilija, bogataš koji se svojim bogatstvom nerijetko razmeće na Instagramu. Osobito uoči vjenčanja, Ilija ne pokazuje brigu za troškove kada je Kristina u pitanju. Prema procjenama stručnjaka, za kupnju ružičaste torbice namijenjen je pozamašan iznos od preko 15.000 eura, ako ne i veći.

Preporučujemo