Ona je jedna od najpopularnijih pjevačica narodne muzike u regiji. Zorica Brunclik trenutno živi u raskoši, ali nikad nije krila da je rođena u siromašnom kućanstvu i da se tijekom odrastanja suočavala s teškim uvjetima. Zbog skromnih primanja moje majke, moja obitelj i ja doživljavali smo značajne financijske poteškoće. Bili smo toliko siromašni da smo jedno jaje morali podijeliti na četiri dijela. Jedne godine, u pokušaju da uštedi novac, majka mi je kupila cipele koje su bile jednu broj prevelike, što mi je omogućilo da ih nosim više sezona.

Folk zvijezda ispričala je priču iz njihove mladosti, prisjetivši se para cipela koje su joj u početku bile prevelike, a potom su postale prave veličine da bi se raspale zbog pucanja đonova. Njen očuh morao ih je vezati žicom. Životni uvjeti također nisu bili idealni, jer je svo četvero djece spavalo na slami i budilo se mokro zbog problema s mokrenjem u krevet najmlađeg djeteta. Ukratko, bila je to situacija daleko od optimalne.

Zorica Brunclik danas je prepoznata kao ugledna ličnost u narodnoj  glazbi, a raskošna rezidencija u beogradskoj četvrti Krnjača u kojoj živi sa suprugom Miroljubom Aranđelovićem Kemišom nedvojbeno je pokazatelj njezine blistave karijere. Rezidencija Zorice Brunclik svojim raskošnim akcentima odiše raskoši. Među njima su leopardova krzna koja krase zidove, kao i brojni zlatni ukrasi.


Vrt je priča za sebe – raj koji djeluje kao iz bajke, daleko od vreve gradskog života. Vrt ima veliki bazen u središtu, što doprinosi njegovom očaravajućem ambijentu. Osim toga, Kuća Zorica Brunclik može se pohvaliti i drugim sadržajima. Uz stambene prostore uključuje glazbeni studio, frizerski salon i prostranu dvoranu namijenjenu obiteljskim okupljanjima i događanjima.

Preporučujemo